VL SZIVATTYÚ KFT.
+36-29-320-150 Tel.: 06-29/320-150
Kapcsolatfelvétel E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu

Gázolaj szivattyú a jövőben terveknek megfelelően

Nyitólap   »   Blog   »   Gázolaj szivattyú a jövőben terveknek megfelelően
2020. Március 5.

Gázolaj szivattyú a jövőben terveknek megfelelően

A gázolaj szállítása és elosztása nem történhet akármilyen eszközökkel. Csakis a speciálisan erre kialakított gázolaj szivattyú, szívó- és nyomótömlő, valamint adagolópisztoly segítségével szabad elvégezni ezeket a feladatokat, mert ez az anyag nemcsak a felhasznált kellékekben tehet kárt, hanem akár az egészségében is.

Szerencsére, ma már viszonylag egyszerű beszerezni ezeket a sajátos termékeket, így biztonságos körülmények között szállíthatja és oszthatja el a dízel motorok működéséhez szükséges folyadékot.

Nálunk komplett gázolaj szivattyúszettek közül is válogathat, amelyek tartalmaznak minden szükséges kelléket az említett feladatok lebonyolításához.

Ugyanakkor egyes szettek gázolaj szivattyú nélkül is megvásárolhatóak, ami azt a célt szolgálja, hogy amennyiben háromfázisú modellre lenne szüksége, akkor is megfelelő készletet tudjon összeállítani.

Továbbá, átfolyásmérővel is szolgálhatunk, amennyiben szeretné pontosan számon tartani, hogy a gázolaj szivattyú segítségével mekkora mennyiségeket emelt át például egyik tartályból a másikba.

Az adagoló pisztoly modellek között háztartási és ipari célra készült változatokat egyaránt találhat, tehát mindenképpen ajánljuk, hogy jól gondolja át, mire lenne szüksége és mik a jövőbeni tervei!

Azonban, ha nem biztos a dolgában és úgy érzi, hogy útbaigazításra szorul, akkor vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálatunkkal, mert a szakértő munkatársaink hasznos tanácsokkal fogják ellátni úgy a gázolaj szivattyú, mint a kiegészítő termékek kiválasztása kapcsán.



Megosztás másokkal: