VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket személyes átvételel is megrendelhetik (csak webáruházas rendelés esetén), vagy szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

A fémvázas medence a nyár szenzációja!

2020. Február 5.

A fémvázas medence a nyár szenzációja!

A nyár minden bizonnyal a kerttulajdonosok kedvenc időszaka, hiszen számtalan olyan lehetőséget van szerencséjük kipróbálni az érintetteknek, ami akár életre szóló élmény lehet. A fémvázas medence kihagyhatatlan eleme lesz ezeknek a kerteknek, legfőképpen olyan családokban, ahol gyerekek, vagy fiatalos felnőttek vannak.

Víz nélkül pokolian nehéz átvészelni a hőséget, és ezen egyetlen dolog segíthet, mégpedig valamilyen medence felállítása.

A vásárlók számára gyorsan kiderül, hatalmas a választék ilyen tekintetben, hiszen nem csak fémvázas medence kapható manapság, hanem a feljfújható és egyéb, kevésbé stabil testvérei ennek a remek terméknek. Nem mehetünk el szó nélkül a téma mellett anélkül, hogy megemlítsük az említett verzió előnyeit.

Ahogy a nevéből is kiolvasható, nem műanyag alkotja a vázát, hanem elnyűhetetlen, megingathatatlan fém keretekből tevődik össze, ami megkérdőjelezhetetlen garanciát jelent a stabilitásra, ez pedig kulcskérdés.

Amennyiben odafigyelünk a termék karbantartására, valamint a víz tisztítására, egészen biztos, hogy rengeteg örömteli percet biztosít a fémvázas medence az egész családnak, és teszi ezt akár hosszú éveken keresztül. Ha nem egyetlen szezonra választunk megoldást, hanem egy tartósabb terméket keresünk, ami több éven át szolgálja az efféle igényeinket, akkor csakis a fémvázas medence kategóriájában keresgéljünk! A paraméterek, tehát az átmérő, magasság, vízmennyiség, illetve a szűrő teljesítménye számtalan verzióban létezik, válogasson Ön is kedvére!Megosztás másokkal: