VL SZIVATTYÚ KFT.
+36-29-320-150 Tel.: 06-29/320-150
Kapcsolatfelvétel E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu

Pedrollo szivattyú: megbízhatóság a szivattyúgyártásban

Nyitólap   »   Blog   »   Pedrollo szivattyú: megbízhatóság a szivattyúgyártásban
2020. Január 23.

Pedrollo szivattyú: megbízhatóság a szivattyúgyártásban

A szivattyúk ma már számos otthonban megtalálhatóak. Megbízható működésük nagyrészt azon múlik, hogy milyen márka mellett tesszük le a voksot. Laikusként sokan elvesznek a minden korábbinál szélesebb választékban. Cikkünkkel nekik igyekszünk segíteni, és bemutatunk egy olyan márkát, mely már számtalanszor bizonyított napjainkban.

 Pedrollo, a világszerte ismert márka

 A lassan ötven éves múlttal rendelkező Pedrollo szivattyú olyan eszközöket gyárt, melyek a folyadék szállítására kiválóan alkalmasak. A cég Silvano Pedrollo nevét viseli, aki a cég olaszországi központjában tevékenykedik azon csapatával, hogy a vásárlói igényeknek egyre inkább megfelelő szivattyúkat gyártsanak háztartási és ipari felhasználásra egyaránt. Kínálatában az önfelszívó, a búvár és a kerti szivattyúk éppen úgy megtalálhatóak, mint az ipari méretekben használatos, komolyabb követelményeknek megfelelő darabok.

 Szivattyúk háztartási felhasználásra

 A háztartásokban rendszerint a melegvíz előállítása, valamint a fűtés kapcsán kerülnek szóba a szivattyúk, de a házi vízmű kialakításakor is szükség van a megfelelő paraméterekkel rendelkező darabokra. A keringető szivattyú a fűtési rendszer üzemeltetésében segít, de természetesen a talajvíz és a szennyvíz eltávolításához is megtalálhatóak a megfelelő szivattyúk. Ezek a kerttel rendelkező ingatlanok esetében, valamint az árterületen fekvő helyszíneken különös jelentőséggel bírnak. A tapasztalatok azt mutatják, hogy a háztartásokban is nagy szükség van az olyan szivattyúkra, amelyek a darabos szennyeződésekkel is elbánnak.

 Pedrollo szivattyú ipari felhasználásra

 Ipari körülmények között természetesen egészen más elvárásokkal rendelkeznek a szakemberek és az elvégzendő feladatok, mint a háztartási szivattyúk esetében. Ilyenkor fontos, hogy az eszköz külsőleg is ellenálló legyen, nagy nyomás, vagy speciális anyagok között is megfelelően működjön. Ennek megfelelően árkategóriában is drágább készülékekről van szó, ám ezek hosszú távon szolgálják a praktikus és megbízható működést. Az online rendelés előnyeit kihasználva akár nagyobb mennyiségű megrendelésre, helyszíni beüzemelésre is lehetőség kínálkozik ipari egységekben, üzemekben, vagy közösségi színtereken, például uszodákban.

 



Megosztás másokkal: