VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket személyes átvételel is megrendelhetik (csak webáruházas rendelés esetén), vagy szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Megbízható Grundfos fűtési keringető szivattyú

2020. Január 9.

Megbízható Grundfos fűtési keringető szivattyú

Többféle lehetőség közül lehet választani, amik között dobogós helyet foglal el a fűtési keringető szivattyú. Ettől függ egy egész épület fűtése és melegvízellátása, tehát egyértelműen minőségi márkára van szükség, amennyiben a megbízhatóság fő szempontnak számít. A fűtési keringető szivattyúk között talán az egyik legnépszerűbb a Grundfos Alpha1 és Alpha3.

Amennyiben nagyobb teljesítményre van szükség, akkor érdemes egy pillantást vetni a Grundfos Magna1 modellre is, amely bizonyos szinten az ipari felhasználást is lehetővé teszi. Minél nagyobb a teljesítmény, annál nagyobb szívóerővel rendelkezik. Nyomásingadozás nélkül egy nagyobb keringető rendszer esetében is, minden probléma nélkül használható. A fűtési keringető szivattyú nem csupán melegvizes fűtőtestekhez használható. Az univerzális kivitelnek hála, még padlófűtéshez is használható, ami ritka más minőségi termékeknél. Amennyiben senki sem szeretne csalódni a megrendelt fűtési keringető szivattyúban, annak érdemes betartania néhány fontos lépést ezzel kapcsolatban. Talán abszolút mindegy a fűtési keringető szivattyú méretezése?

A válasz egyértelműen az, hogy nem szabad figyelmen kívül hagyni a teljesítménnyel kapcsolatos szempontokat. A Grundfos fűtési keringető szivattyúk verhetetlen áron szerezhetőek be a webáruházból, amik éveken keresztül, biztosítani fogják az ideális fűtöttségi szintet. Ennél a típusnál az öntöttvas ház kifejezetten előnyösnek számít, mivel ezáltal rendkívül tartós kivitelt kapott. A beszerelést követően már csak a szállítandó közeg minőségére kell figyelni.Megosztás másokkal: