VL SZIVATTYÚ KFT.  Tel.: 06-29/320-150  E-mail: info@vlbt.huhttps://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Megbízható Grundfos fűtési keringető szivattyú

2020. Január 9.

Megbízható Grundfos fűtési keringető szivattyú

Többféle lehetőség közül lehet választani, amik között dobogós helyet foglal el a fűtési keringető szivattyú. Ettől függ egy egész épület fűtése és melegvízellátása, tehát egyértelműen minőségi márkára van szükség, amennyiben a megbízhatóság fő szempontnak számít. A fűtési keringető szivattyúk között talán az egyik legnépszerűbb a Grundfos Alpha1 és Alpha3.

Amennyiben nagyobb teljesítményre van szükség, akkor érdemes egy pillantást vetni a Grundfos Magna1 modellre is, amely bizonyos szinten az ipari felhasználást is lehetővé teszi. Minél nagyobb a teljesítmény, annál nagyobb szívóerővel rendelkezik. Nyomásingadozás nélkül egy nagyobb keringető rendszer esetében is, minden probléma nélkül használható. A fűtési keringető szivattyú nem csupán melegvizes fűtőtestekhez használható. Az univerzális kivitelnek hála, még padlófűtéshez is használható, ami ritka más minőségi termékeknél. Amennyiben senki sem szeretne csalódni a megrendelt fűtési keringető szivattyúban, annak érdemes betartania néhány fontos lépést ezzel kapcsolatban. Talán abszolút mindegy a fűtési keringető szivattyú méretezése?

A válasz egyértelműen az, hogy nem szabad figyelmen kívül hagyni a teljesítménnyel kapcsolatos szempontokat. A Grundfos fűtési keringető szivattyúk verhetetlen áron szerezhetőek be a webáruházból, amik éveken keresztül, biztosítani fogják az ideális fűtöttségi szintet. Ennél a típusnál az öntöttvas ház kifejezetten előnyösnek számít, mivel ezáltal rendkívül tartós kivitelt kapott. A beszerelést követően már csak a szállítandó közeg minőségére kell figyelni.Megosztás másokkal: