VL SZIVATTYÚ KFT.
+36-29-320-150 Tel.: 06-29/320-150
Kapcsolatfelvétel E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu

Különféle típusokban kapható a Pentax szivattyú

Nyitólap   »   Blog   »   Különféle típusokban kapható a Pentax szivattyú
2019. November 12.

Különféle típusokban kapható a Pentax szivattyú

A ház körüli kertek és a parkok vidékünk egyre csapadékszegényebb éghajlatának következtében a nyári hónapok folyamán öntözést igényelnek. A fúrt kutakhoz ajánlott minőségi Pentax szivattyú beépítése. Ez a halk munkamenetű berendezés sokoldalú felhasználásra is alkalmas.

A JET típusú önfelszívó Pentax szivattyú olyan folyadékok esetében alkalmas, amelyek nem tartalmaznak mechanikai szennyeződést, például homokot.

A tiszta víz mellett fel tudnak hozni olyan anyagokat is, amelyek nem robbanásveszélyesek. Viszont gázos vizű fúrt kutak esetében, a kialakításának köszönhetően igen sikeresen működik a Pentax szivattyú legtöbb típusa. Fóliasátrak vízzel való ellátására is beépíthetőek ezek a pumpák, akár táp-és hőszivattyú funkcióban is. Házi, szerényebb méretű vízmű is üzemeltethető vele, kompatibilis hidrofor tartályra szerelve. A Pentax szivattyú különféle erősségben és ezzel összefüggően eltérő szívómélységben található meg a széles kereskedelmi kínálatban.

Amennyiben Ön még nem rendelkezik ilyen berendezéssel, de igény mutatkozik a használatára, tekintse meg weboldalunkon az ilyen jellegű termékeket. A háztartási felszíni önszívó készülékekből több változatot is fel tudunk ajánlani. Az egyes árucikkekről részletes tájékoztatóval szolgálunk, az árfekvés mellett a technikai karakterisztikák ismerete is elősegíti a legmegfelelőbb darab kiválasztását.

Miután megtalálta a leginkább megfelelő Pentax szivattyú típust, nálunk könnyen és gyorsan meg is vásárolhatja azt. A szállítási és a fizetési mód kiválasztását követően a rendelés véglegesíthető.



Megosztás másokkal: