VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket személyes átvételel is megrendelhetik (csak webáruházas rendelés esetén), vagy szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Különféle típusokban kapható a Pentax szivattyú

2019. November 12.

Különféle típusokban kapható a Pentax szivattyú

A ház körüli kertek és a parkok vidékünk egyre csapadékszegényebb éghajlatának következtében a nyári hónapok folyamán öntözést igényelnek. A fúrt kutakhoz ajánlott minőségi Pentax szivattyú beépítése. Ez a halk munkamenetű berendezés sokoldalú felhasználásra is alkalmas.

A JET típusú önfelszívó Pentax szivattyú olyan folyadékok esetében alkalmas, amelyek nem tartalmaznak mechanikai szennyeződést, például homokot.

A tiszta víz mellett fel tudnak hozni olyan anyagokat is, amelyek nem robbanásveszélyesek. Viszont gázos vizű fúrt kutak esetében, a kialakításának köszönhetően igen sikeresen működik a Pentax szivattyú legtöbb típusa. Fóliasátrak vízzel való ellátására is beépíthetőek ezek a pumpák, akár táp-és hőszivattyú funkcióban is. Házi, szerényebb méretű vízmű is üzemeltethető vele, kompatibilis hidrofor tartályra szerelve. A Pentax szivattyú különféle erősségben és ezzel összefüggően eltérő szívómélységben található meg a széles kereskedelmi kínálatban.

Amennyiben Ön még nem rendelkezik ilyen berendezéssel, de igény mutatkozik a használatára, tekintse meg weboldalunkon az ilyen jellegű termékeket. A háztartási felszíni önszívó készülékekből több változatot is fel tudunk ajánlani. Az egyes árucikkekről részletes tájékoztatóval szolgálunk, az árfekvés mellett a technikai karakterisztikák ismerete is elősegíti a legmegfelelőbb darab kiválasztását.

Miután megtalálta a leginkább megfelelő Pentax szivattyú típust, nálunk könnyen és gyorsan meg is vásárolhatja azt. A szállítási és a fizetési mód kiválasztását követően a rendelés véglegesíthető.Megosztás másokkal: