VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket személyes átvételel is megrendelhetik (csak webáruházas rendelés esetén), vagy szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

A fűtési keringető szivattyú gazdaságos megoldás

2019. November 12.

A fűtési keringető szivattyú gazdaságos megoldás

Vidékünkön hosszú az időszak, amikor melegíteni kell a lakásokat, munkahelyeket. Amennyiben központi rendszert működtet a felhasználó, jó szolgálatot tehet a háztartási fűtési keringető szivattyú megfelelő típusa.

A nagy hatékonysági fokú és energiatakarékos működésű berendezések napjainkban már ECM technológiára épülő állandó mágneses forgórésszel rendelkeznek és kiválóan alkalmazhatóak nem csak radiátoros rendszerek, hanem padló- és felületfűtés esetén. A fűtési keringető szivattyú kompatibilis napelemes rendszerekkel is.

A karbantartást nem igénylő gömbmotor blokkolásbiztos funkcióval van ellátva és különféle kapcsolási lehetőségeket nyújt. A készülék beszerelése gyors és egyszerű, nem igényel különösebben magas fokú tudást. Emellett a fűtési keringető szivattyú előnye még, hogy automatikusan légtelenít, tehát nem szükséges az egyes fűtőtestek levegőztetése a fűtési szezon elején, sem pedig közben. Az optimális motortechnikának köszönhetően igen könnyű a szabályozása, sőt szükség esetén teljes körben elfordítható, így bármilyen helyre beépíthető.

A megfelelő kapacitású fűtési keringető szivattyú jelentős energia megtakarítást eredményez, ami nemcsak a háztartásokban elsődleges szempont, hanem a nagyobb vállalatok esetében is. Webáruházunk kínálatában a kisebb teljesítményű pumpák mellett épp ebből a célból megtalálható az ipari fűtési keringető szivattyú több változata is. Ez a termékcsalád ajánlott társasházak, irodaházak és termelőüzemek fűtésének gazdaságossá tétele érdekében.Megosztás másokkal: