VL SZIVATTYÚ KFT.
+36-29-320-150 Tel.: 06-29/320-150
Kapcsolatfelvétel E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu

A fűtési keringető szivattyú gazdaságos megoldás

Nyitólap   »   Blog   »   A fűtési keringető szivattyú gazdaságos megoldás
2019. November 12.

A fűtési keringető szivattyú gazdaságos megoldás

Vidékünkön hosszú az időszak, amikor melegíteni kell a lakásokat, munkahelyeket. Amennyiben központi rendszert működtet a felhasználó, jó szolgálatot tehet a háztartási fűtési keringető szivattyú megfelelő típusa.

A nagy hatékonysági fokú és energiatakarékos működésű berendezések napjainkban már ECM technológiára épülő állandó mágneses forgórésszel rendelkeznek és kiválóan alkalmazhatóak nem csak radiátoros rendszerek, hanem padló- és felületfűtés esetén. A fűtési keringető szivattyú kompatibilis napelemes rendszerekkel is.

A karbantartást nem igénylő gömbmotor blokkolásbiztos funkcióval van ellátva és különféle kapcsolási lehetőségeket nyújt. A készülék beszerelése gyors és egyszerű, nem igényel különösebben magas fokú tudást. Emellett a fűtési keringető szivattyú előnye még, hogy automatikusan légtelenít, tehát nem szükséges az egyes fűtőtestek levegőztetése a fűtési szezon elején, sem pedig közben. Az optimális motortechnikának köszönhetően igen könnyű a szabályozása, sőt szükség esetén teljes körben elfordítható, így bármilyen helyre beépíthető.

A megfelelő kapacitású fűtési keringető szivattyú jelentős energia megtakarítást eredményez, ami nemcsak a háztartásokban elsődleges szempont, hanem a nagyobb vállalatok esetében is. Webáruházunk kínálatában a kisebb teljesítményű pumpák mellett épp ebből a célból megtalálható az ipari fűtési keringető szivattyú több változata is. Ez a termékcsalád ajánlott társasházak, irodaházak és termelőüzemek fűtésének gazdaságossá tétele érdekében.



Megosztás másokkal: