VL SZIVATTYÚ KFT.  Tel.: 06-29/320-150  E-mail: info@vlbt.huhttps://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Tanácsok a vízszűrő betét kiválasztásához

2019. Október 15.

Tanácsok a vízszűrő betét kiválasztásához

Napjainkban egyre nagyobb figyelem szegeződik az egészséges életmódra, ami nem is meglepő azt tekintve, hogy mindenki fitten és üdén szeretne nekilendülni a mindennapok kihívásainak. Ehhez azonban nem csak arra kell figyelmet fordítani, hogy az élelmiszerüzletek polcairól milyen összetételű termékek kerülnek bele a kosárba, hanem többek között arra is, hogy milyen tisztaságú víz folyik a csapból. E tekintetben a megfelelő teljesítményű vízszűrő betét használata ideális választásnak bizonyulhat, hiszen lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy kellemes ízű, szennyeződésektől, illetve nehézfémektől mentes vizet fogyasszanak a mindennapokban. Ugyanakkor fontos, hogy néhány dolgot semmiképp se hagyjunk figyelmen kívül, amikor a tökéletes vízszűrő betét nyomába eredünk.

Először is nem mindegy, hogy milyen típusú vízszűrő ház áll rendelkezésre, hiszen a betétet ahhoz kell csatlakoztatni. Természetesen ezen kívül még rengeteg szempontot fel lehet sorolni, amik mind befolyásolhatják a döntést. A kínálatban többek között vannak tisztítható vízszűrő betétek is, melyek műanyag hálós vagy rozsdamentes hálós kivitelben készülnek. Ugyanakkor ezen típusok mellett a fonaltekercses fajták is elérhetők, amiket bátran el lehet dobni a használatot követően. Végül, de nem utolsó sorban a fúvott polipropilén vízszűrő betétek is rendelkezésre állnak, melyek szintén az eldobható változatok csoportjába tartoznak. Az, hogy melyik típusok felelnek meg leginkább a célnak, mindig az egyéni igényektől, elvárásoktól, illetve ezzel egyidejűleg a szűrőrendszer kialakításától, teljesítményétől függ.Megosztás másokkal: