VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket személyes átvételel is megrendelhetik (csak webáruházas rendelés esetén), vagy szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Tanácsok a vízszűrő betét kiválasztásához

2019. Október 15.

Tanácsok a vízszűrő betét kiválasztásához

Napjainkban egyre nagyobb figyelem szegeződik az egészséges életmódra, ami nem is meglepő azt tekintve, hogy mindenki fitten és üdén szeretne nekilendülni a mindennapok kihívásainak. Ehhez azonban nem csak arra kell figyelmet fordítani, hogy az élelmiszerüzletek polcairól milyen összetételű termékek kerülnek bele a kosárba, hanem többek között arra is, hogy milyen tisztaságú víz folyik a csapból. E tekintetben a megfelelő teljesítményű vízszűrő betét használata ideális választásnak bizonyulhat, hiszen lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy kellemes ízű, szennyeződésektől, illetve nehézfémektől mentes vizet fogyasszanak a mindennapokban. Ugyanakkor fontos, hogy néhány dolgot semmiképp se hagyjunk figyelmen kívül, amikor a tökéletes vízszűrő betét nyomába eredünk.

Először is nem mindegy, hogy milyen típusú vízszűrő ház áll rendelkezésre, hiszen a betétet ahhoz kell csatlakoztatni. Természetesen ezen kívül még rengeteg szempontot fel lehet sorolni, amik mind befolyásolhatják a döntést. A kínálatban többek között vannak tisztítható vízszűrő betétek is, melyek műanyag hálós vagy rozsdamentes hálós kivitelben készülnek. Ugyanakkor ezen típusok mellett a fonaltekercses fajták is elérhetők, amiket bátran el lehet dobni a használatot követően. Végül, de nem utolsó sorban a fúvott polipropilén vízszűrő betétek is rendelkezésre állnak, melyek szintén az eldobható változatok csoportjába tartoznak. Az, hogy melyik típusok felelnek meg leginkább a célnak, mindig az egyéni igényektől, elvárásoktól, illetve ezzel egyidejűleg a szűrőrendszer kialakításától, teljesítményétől függ.Megosztás másokkal: