VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Fontos Információ!
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Az EUR/HUF árfolyam nagymértékű változása miatt, csak a raktáron lévő termékek árát tudjuk garantálni!
A rendelésre érkező termékek webáruházban szereplő ára csak tájékoztató jellegű, ezekről kérjen információt elérhetőségeinken!

A szennyvízszivattyú sokoldalúan használható!

2019. Október 15.

A szennyvízszivattyú sokoldalúan használható!

A háztartások szennyvíz átemelési igényeinek tökéletesen megfelelő szennyvízszivattyú koptató hatástól és szilárd szennyeződéstől mentes, nem agresszív, nem robbanásveszélyes, és a szivattyú anyagát nem megtámadó folyadékokhoz használható, maradéktalanul biztonságosan. A berendezés a szennyvíz átemelésén kívül alkalmas elárasztott pincék, aknák, alaksorok vízmentesítésére, illetve kertek árasztásos technikával történő öntözésére, szökőkutak vizének keringetésére, valamint átemelésére. Természetesen különböző medencék, tartályok vize is könnyen kiemelhető, kiszivattyúzható a közbenjárásával. A házi vagy ipari szennyvíz átemelő tartályokban vagy aknákban is eredményesen üzemeltethető.

Ha a kiválasztott modell háza öntött vasból készült, akkor a stabilitás és masszívság megkérdőjelezhetetlen, ami ezen a területen elengedhetetlen és egyben a hosszú élettartam borítékolója. Fontos, hogy a motorház, a fogantyú, a járókerék és a tengely a rozsdamentes acél erejével szálljon szembe a víz fizikai, mechanikai hatásaival. A folyadék hőmérséklete maximalizált, általában 40-45 fokos víz szállítható a segítségével kockázatmentesen.

A szennyvízszivattyú nyakig merül a munkában!

A berendezés az általa szállított folyadékban teljesen elmerül, illetőleg a szennyezett vizet lapátokkal, járókerékkel mozgatja. A járókerekek lehetnek szabad átömlésű, nyitott, zárt vagy vágóéles. Hangsúlyos, hogy milyen típusú járókerékre szavaz, ugyanis optimális döntés esetén teljes egészében elkerülhető a készülék eltömődése. A rendeltetés pontos ismerete nélkülözhetetlen, lévén kizárólag így választhatja ki azt a modellt, ami a felhasználás szempontjából leginkább megfelelő, s ezáltal beteljesíti a hozzáfűzött reményeket.Megosztás másokkal: