VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket személyes átvételel is megrendelhetik (csak webáruházas rendelés esetén), vagy szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

A szennyvízszivattyú sokoldalúan használható!

2019. Október 15.

A szennyvízszivattyú sokoldalúan használható!

A háztartások szennyvíz átemelési igényeinek tökéletesen megfelelő szennyvízszivattyú koptató hatástól és szilárd szennyeződéstől mentes, nem agresszív, nem robbanásveszélyes, és a szivattyú anyagát nem megtámadó folyadékokhoz használható, maradéktalanul biztonságosan. A berendezés a szennyvíz átemelésén kívül alkalmas elárasztott pincék, aknák, alaksorok vízmentesítésére, illetve kertek árasztásos technikával történő öntözésére, szökőkutak vizének keringetésére, valamint átemelésére. Természetesen különböző medencék, tartályok vize is könnyen kiemelhető, kiszivattyúzható a közbenjárásával. A házi vagy ipari szennyvíz átemelő tartályokban vagy aknákban is eredményesen üzemeltethető.

Ha a kiválasztott modell háza öntött vasból készült, akkor a stabilitás és masszívság megkérdőjelezhetetlen, ami ezen a területen elengedhetetlen és egyben a hosszú élettartam borítékolója. Fontos, hogy a motorház, a fogantyú, a járókerék és a tengely a rozsdamentes acél erejével szálljon szembe a víz fizikai, mechanikai hatásaival. A folyadék hőmérséklete maximalizált, általában 40-45 fokos víz szállítható a segítségével kockázatmentesen.

A szennyvízszivattyú nyakig merül a munkában!

A berendezés az általa szállított folyadékban teljesen elmerül, illetőleg a szennyezett vizet lapátokkal, járókerékkel mozgatja. A járókerekek lehetnek szabad átömlésű, nyitott, zárt vagy vágóéles. Hangsúlyos, hogy milyen típusú járókerékre szavaz, ugyanis optimális döntés esetén teljes egészében elkerülhető a készülék eltömődése. A rendeltetés pontos ismerete nélkülözhetetlen, lévén kizárólag így választhatja ki azt a modellt, ami a felhasználás szempontjából leginkább megfelelő, s ezáltal beteljesíti a hozzáfűzött reményeket.Megosztás másokkal: