VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Fontos Információ!
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Az EUR/HUF árfolyam nagymértékű változása miatt, csak a raktáron lévő termékek árát tudjuk garantálni!
A rendelésre érkező termékek webáruházban szereplő ára csak tájékoztató jellegű, ezekről kérjen információt elérhetőségeinken!

A kerti tömlő kreatív felhasználási módjai

2019. Július 11.

A kerti tömlő kreatív felhasználási módjai

Nehéz vödrök könnyedén

A kerti munkálatok során gyakran előfordul, hogy nehéz vödröket cipelünk akár virágfölddel teli, akár például a kerítés építéséhez szükséges alapanyagokkal. Ilyenkor a kerti tömlő kis résztét levágva, ráhúzhatjuk azt a vödör fogantyújára, ami így biztosan nem töri majd fel kezünket. Hasonlóképpen remek választásnak bizonyul ez akkor, ha a bevásárlásból rengeteg szatyorral igyekszünk haza. A nejlonzacskók fülét összefoghatjuk egy kis darab tömlővel, így biztosan nem hullanak majd szanaszét a bevásárolt holmik.

Csavarozás könnyedén

A ház körüli ezermesterek biztosan ismerik azt a jelenséget, amikor a vastag csavarok, melyek akár már évek óta a helyükön vannak, nehezen lazulnak meg. Ilyenkor a csípőfogó kis karmaira vékony sapkát húzhatunk a tömlőből levágott darabokkal, ami garantáltan megkönnyíti a barkácsolást, felújítást, javítást.

Öntözőrendszer házilag

A korszerű automata öntözőrendszerek kiépítése nem egyszerű feladat, sőt, gyakran meglepően magas költségekkel is járhat. Ha a házilagos megoldásokkal is beérjük, akkor a locsoló tömlővel könnyű dolgunk lesz. Igényeink szerint helyezhetjük el a virágágyásban vagy a konyhakert területén, lyukasszuk ki meghatározott távonként, és máris kész a házi öntözőrendszer. Ezt követően jöhet az ültetés, a locsolás pedig minden korábbinál egyszerűbben megoldható ilyen módon.

Védelem a fűrész számára

A locsoló tömlőből vágjunk le egy akkora darabot, ami megegyezik a fűrész fogának hosszával. Vágjuk végig középen is a kerti tömlőt, és így ráhúzhatjuk a használaton kívüli fűrészfogakra. Kitűnő ötlet lehet mindez a védelem és a balesetveszélyek elkerülésének érdekében is.

A használaton kívüli eszközök újraálmodásával nem csak takarékos megoldások születhetnek, de abban is biztosak lehetünk, hogy így a környezetvédelem is fókuszba kerül majd. Ahelyett, hogy azonnal vásárolna az interneten, nézzen körül a webshopunkban, és könnyen lehet, hogy kedvezményesen megtalálja azt a terméket, amire igazán szüksége van.Megosztás másokkal: