VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket személyes átvételel is megrendelhetik (csak webáruházas rendelés esetén), vagy szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

A kerti tömlő kreatív felhasználási módjai

2019. Július 11.

A kerti tömlő kreatív felhasználási módjai

Nehéz vödrök könnyedén

A kerti munkálatok során gyakran előfordul, hogy nehéz vödröket cipelünk akár virágfölddel teli, akár például a kerítés építéséhez szükséges alapanyagokkal. Ilyenkor a kerti tömlő kis résztét levágva, ráhúzhatjuk azt a vödör fogantyújára, ami így biztosan nem töri majd fel kezünket. Hasonlóképpen remek választásnak bizonyul ez akkor, ha a bevásárlásból rengeteg szatyorral igyekszünk haza. A nejlonzacskók fülét összefoghatjuk egy kis darab tömlővel, így biztosan nem hullanak majd szanaszét a bevásárolt holmik.

Csavarozás könnyedén

A ház körüli ezermesterek biztosan ismerik azt a jelenséget, amikor a vastag csavarok, melyek akár már évek óta a helyükön vannak, nehezen lazulnak meg. Ilyenkor a csípőfogó kis karmaira vékony sapkát húzhatunk a tömlőből levágott darabokkal, ami garantáltan megkönnyíti a barkácsolást, felújítást, javítást.

Öntözőrendszer házilag

A korszerű automata öntözőrendszerek kiépítése nem egyszerű feladat, sőt, gyakran meglepően magas költségekkel is járhat. Ha a házilagos megoldásokkal is beérjük, akkor a locsoló tömlővel könnyű dolgunk lesz. Igényeink szerint helyezhetjük el a virágágyásban vagy a konyhakert területén, lyukasszuk ki meghatározott távonként, és máris kész a házi öntözőrendszer. Ezt követően jöhet az ültetés, a locsolás pedig minden korábbinál egyszerűbben megoldható ilyen módon.

Védelem a fűrész számára

A locsoló tömlőből vágjunk le egy akkora darabot, ami megegyezik a fűrész fogának hosszával. Vágjuk végig középen is a kerti tömlőt, és így ráhúzhatjuk a használaton kívüli fűrészfogakra. Kitűnő ötlet lehet mindez a védelem és a balesetveszélyek elkerülésének érdekében is.

A használaton kívüli eszközök újraálmodásával nem csak takarékos megoldások születhetnek, de abban is biztosak lehetünk, hogy így a környezetvédelem is fókuszba kerül majd. Ahelyett, hogy azonnal vásárolna az interneten, nézzen körül a webshopunkban, és könnyen lehet, hogy kedvezményesen megtalálja azt a terméket, amire igazán szüksége van.Megosztás másokkal: