VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket személyes átvételel is megrendelhetik (csak webáruházas rendelés esetén), vagy szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Milyen előnyei vannak a fémvázas medencének?

2019. Július 7.

Milyen előnyei vannak a fémvázas medencének?

A nyár sokak számára elképzelhetetlen fürdőzés nélkül. Ugyan az élményfürdők és strandok minden korábbinál szélesebb választékban elérhetőek napjainkban, de vannak, akik otthonuk közvetlen környezetében hódolnának az efféle kikapcsolódásnak. Egyre többen rendelkeznek a kertben medencével, ám a várható költségek miatt korántsem mindegy, hogy mely megoldásra esik a választás.

A felszín alatt kialakított medencék a klasszikus típusok, ám ezek sok esetben rengeteg kiadással járnak. Nem véletlen, hogy a felszín felett kialakított medence inkább számít opciónak manapság. Környezetében csúszásmentes terület éppen úgy kialakítható, mint a növények jelentette ízléses elrendezés. A feljárót külön lépcsővel meg lehet oldani, így egy elkülönült szeglete alakul majd ki a kertnek, mely a napfény és a fürdőzés szerelmesei számára garantáltan kedvenc helyszínnek számít majd.

Megfizethető megoldás időtálló minőséggel

S hogy milyen előnyökkel jár a föld feletti fémvázas medence választása? A legfontosabb nem más, mint az elérhető árkategória. A tapasztalatok szerint jelentősen olcsóbban kihozható, mintha a munkálatokat a munkagépek alkalmazásával és a nagy terület kiásásával kellene indítani. Az elérhető árkategória a megfelelő parti rész kialakításával éveken keresztül remek színteret biztosít a szórakozáshoz.

Míg a fix medence az ingatlan szerves részét képezi, addig a mozgatható megoldásnak köszönhetően akár magával is viheti azt egy költözés alkalmával. A stílusos, emelt szinten elhelyezkedő medencepart egy hétvége alatt összehozható pár ügyes szomszéddal vagy baráttal. Többféle méretű, színű medencék közül válogathatunk, de a megbízható szivattyú alkalmazásáról sem érdemes elfeledkezni.

Egy igényesen kialakított, föld felett elhelyezkedő fémvázas medence a család minden tagja számára kitűnő szórakozást biztosíthat. A felállítás és a beüzemelés messze kevesebb időt vesz igénybe, mint a fixen beépített medencéké, hogy a költségekről már ne is szóljunk. Az otthonunk közvetlen közelében felállított medence előnyeit több szempontból is kihasználhatjuk. Rendezhetünk esti fürdőzést, de indíthatjuk a reggelt is egy kis úszkálással. Elkerülhető ilyen módon az élményfürdőkben tapasztalható tömeg. Remek inspirációk szerezhetőek a témával kapcsolatban a Pinterestről, de akár a szakmai oldalak is segítségül hívhatóak egy-egy jó ötletért. Megosztás másokkal: