VL SZIVATTYÚ KFT.
+36-29-320-150 Tel.: 06-29/320-150
Kapcsolatfelvétel E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu

Milyen előnyei vannak a fémvázas medencének?

Nyitólap   »   Blog   »   Milyen előnyei vannak a fémvázas medencének?
2019. Július 7.

Milyen előnyei vannak a fémvázas medencének?

A nyár sokak számára elképzelhetetlen fürdőzés nélkül. Ugyan az élményfürdők és strandok minden korábbinál szélesebb választékban elérhetőek napjainkban, de vannak, akik otthonuk közvetlen környezetében hódolnának az efféle kikapcsolódásnak. Egyre többen rendelkeznek a kertben medencével, ám a várható költségek miatt korántsem mindegy, hogy mely megoldásra esik a választás.

A felszín alatt kialakított medencék a klasszikus típusok, ám ezek sok esetben rengeteg kiadással járnak. Nem véletlen, hogy a felszín felett kialakított medence inkább számít opciónak manapság. Környezetében csúszásmentes terület éppen úgy kialakítható, mint a növények jelentette ízléses elrendezés. A feljárót külön lépcsővel meg lehet oldani, így egy elkülönült szeglete alakul majd ki a kertnek, mely a napfény és a fürdőzés szerelmesei számára garantáltan kedvenc helyszínnek számít majd.

Megfizethető megoldás időtálló minőséggel

S hogy milyen előnyökkel jár a föld feletti fémvázas medence választása? A legfontosabb nem más, mint az elérhető árkategória. A tapasztalatok szerint jelentősen olcsóbban kihozható, mintha a munkálatokat a munkagépek alkalmazásával és a nagy terület kiásásával kellene indítani. Az elérhető árkategória a megfelelő parti rész kialakításával éveken keresztül remek színteret biztosít a szórakozáshoz.

Míg a fix medence az ingatlan szerves részét képezi, addig a mozgatható megoldásnak köszönhetően akár magával is viheti azt egy költözés alkalmával. A stílusos, emelt szinten elhelyezkedő medencepart egy hétvége alatt összehozható pár ügyes szomszéddal vagy baráttal. Többféle méretű, színű medencék közül válogathatunk, de a megbízható szivattyú alkalmazásáról sem érdemes elfeledkezni.

Egy igényesen kialakított, föld felett elhelyezkedő fémvázas medence a család minden tagja számára kitűnő szórakozást biztosíthat. A felállítás és a beüzemelés messze kevesebb időt vesz igénybe, mint a fixen beépített medencéké, hogy a költségekről már ne is szóljunk. Az otthonunk közvetlen közelében felállított medence előnyeit több szempontból is kihasználhatjuk. Rendezhetünk esti fürdőzést, de indíthatjuk a reggelt is egy kis úszkálással. Elkerülhető ilyen módon az élményfürdőkben tapasztalható tömeg. Remek inspirációk szerezhetőek a témával kapcsolatban a Pinterestről, de akár a szakmai oldalak is segítségül hívhatóak egy-egy jó ötletért. 



Megosztás másokkal: