VL SZIVATTYÚ KFT.
+36-29-320-150 Tel.: 06-29/320-150
Kapcsolatfelvétel E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu

Kerti medence: milyet érdemes választani?

Nyitólap   »   Blog   »   Kerti medence: milyet érdemes választani?
2019. Július 4.

Kerti medence: milyet érdemes választani?

A nyári tikkasztó hónapokban a meleg gyakran csak víz közelében elviselhető. Vannak, akik rajonganak az élményfürdőkért, és az ott elérhető szolgáltatásokért, mások inkább a csendes fürdőzést kedvelik. Ez utóbbi azonban nehezen képzelhető el nyáron, hiszen a fürdőhelyek rendszerint zsúfolásig vannak. Ilyenkor lehet remek választás a kerti medence, amely az otthont övező környezetben teszi lehetővé a felfrissülést és a kikapcsolódást.

Hagyományos vagy felszín feletti?

Természetesen felmerül a kérdés, hogy milyen medence mellett érdemes letenni a voksot. Sajnos csak kevesen engedhetik meg maguknak a hagyományos kerti medencét, hiszen jelentős munkálatokkal és így magas költségekkel jár annak megvalósítása. Ha több milliót nem adnánk ki erre, akkor a merevített fallal rendelkező, a felszín felett elhelyezkedő medencékben érdemes gondolkodni.

Megfizethető és igényes

A felszín felett elhelyezhető, merevített fallal rendelkező kerti medence nem véletlen örvend nagy népszerűségnek. Megfizethető árkategóriába tartozik, így viszonylag nagy alapterülettel rendelkező medencével is gazdagodhat udvarunk. Az igényes megjelenés mellé lépcsőfeljáróval rendelkező teraszos részt is építhetünk, így maximálisan meg lesz az az érzetünk, mintha egy hagyományos medence partján napoznánk.

Gyorsan telepíthető

A telepítési idő rendszerint a rendelkezésre álló helyszíntől függ, de ha nem kell nagy előkészületekkel foglalkozni, akkor gyorsan telepíthető a medence. Ez nem elhanyagolható szempont akkor, ha a hétvégén nem kerti munkával töltenénk, hanem mihamarabb szeretnénk saját otthonunk övezetében fürdőzni és napozni. Laikusok is könnyedén elboldogulhatnak a kerti medence beüzemeléssel.

Ha elkerülnénk a fürdőkben tapasztalható tömeget, és az otthon meghittségét választanánk, akkor egész nyáron kiválóan kiszolgál majd bennünket az eszköz. A megfelelő szivattyú és medence vegyszer használatával mindig tiszta víznek örvendhetünk, és nem kell a medencét idegenekkel megosztani sem. A felszín feletti úszómedencék elérhető áron beszerezhetőek, könnyedén felállíthatóak és beüzemelhetőek, így a nyári estéket, hétvégéket már a saját medence kellemes vízében tölthetjük. A medence garantáltan a kert leginkább kedvelt pontja lesz, ahol a család szívesen tartózkodik majd.



Megosztás másokkal: