VL SZIVATTYÚ KFT.
+36-29-320-150 Tel.: 06-29/320-150
Kapcsolatfelvétel E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu

Szennyvíz szivattyúk és kerti szivattyúk - cél a higiénikus otthon!

Nyitólap   »   Blog   »   Szennyvíz szivattyúk és kerti szivattyúk - cél a higiénikus otthon!
2019. Június 24.

Szennyvíz szivattyúk és kerti szivattyúk - cél a higiénikus otthon!

A szivattyúk sok esetben otthonunk elmaradhatatlan elemei. Nem csak a kerti öntözés esetében gondolunk azok előnyeire, hanem medencetisztításkor, vagy a szennyvíz elvezetése kapcsán is. Ez utóbbival összefüggésben kiemelt jelentőséggel bír a megbízható rendszer, ezen ugyanis az otthon kényelme és higiéniája is múlhat.

Szennyvíz szivattyúk a higiénia szolgálatában

Alapesetben az ingatlanhoz tartozó csatornarendszerre nem fordítunk különösebb figyelmet, vagy csak akkor tesszük ezt meg, ha dugulás jeleit tapasztaljuk. Tény azonban, hogy bizonyos esetekben szennyvízelvezető szivattyú alkalmazása is hasznos lehet. Az ingatlanok nagy része úgy van kialakítva, hogy a szennyvíz gond nélkül távozzon az otthonból, majd a csatornarendszeren keresztül a település csatornáiba jusson. A tapasztalatok azt mutatják, hogy ez a legtöbbször jól is működik, ám adódhatnak kivételek. Az alagsorban, vagy alacsonyan fekvő helyiségek esetében előfordulhat, hogy a szennyvíz csak pang a csatornában, és a megfelelő dőlésszög hiányában nem távozik onnan megfelelően. Ilyenkor kerülhetnek képbe a szennyvízelvezető szivattyúk, amelyek segíthetnek a rendszer átjárhatóvá tételében.

Medencetisztítástól a kerti tóig

A szivattyúk biztosította higiénia nem csak az ingatlanon belül, hanem azon kívül is szükséges. Gondoljunk csak arra, amikor a nyári szezonhoz közeledve szeretnénk újra használatba venni a medencét. A téli, tavaszi hónapokban rengeteg szennyeződés és szennyvíz gyűlhetett össze abban, s ez ellen a letakarás sem mindig jelent megfelelő megelőzést. A szennyvíz szivattyúk segítségével gyorsan és hatékonyan sikerülhet akár a darabos szennyeződésektől is megszabadulni, hogy minél hamarabb újra birtokba lehessen venni a higiénikus, tiszta medencét. Hasonló a helyzet akkor is, ha a kerti tó tisztítása válik aktuálissá. A vízcsere, vagy az esetleges átalakítások zökkenőmentességéhez szintén szükség lehet egy megbízható szivattyúra.

Ma már az online rendelés kényelme is kihasználható akkor, ha aszennyvíz szivattyú kínálatból válogatnánk. Gondoljon otthonának higiéniájára, hiszen ennél fontosabb aligha létezik akkor, ha kényelmes, élhető terek, valamint kert kialakítása a cél. Az ismert márkák készülékeivel biztosan nem lőhet mellé, ráadásul ezekkel időtálló minőséget is kaphat a pénzéért.



Megosztás másokkal: