VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Fontos Információ!
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Az EUR/HUF árfolyam nagymértékű változása miatt, csak a raktáron lévő termékek árát tudjuk garantálni!
A rendelésre érkező termékek webáruházban szereplő ára csak tájékoztató jellegű, ezekről kérjen információt elérhetőségeinken!

Búvárszivattyú különböző célokra

2019. Március 4.

Búvárszivattyú különböző célokra
A szivattyúk óriási szolgálatot tesznek úgy a háztartásban, mint öntözés során vagy az ipar számos területén, de ahhoz, hogy olyan eredményt nyújtsanak, amit elvár ezektől a szerkezetektől, fontos, hogy a megfelelő kivitelt válassza az adott feladat ellátására. Például, ha 7-8 méternél mélyebbről kell felemelni különböző folyadékokat, vagy ha gyorsan kell kinyerni nagy mennyiségeket, akkor célszerű búvárszivattyú mellett dönteni.

Sőt, akkor is ez az egyik legjobb alternatíva, ha a felhasználási pont messze van a kinyerés helyétől, hiszen ebben az esetben is elkél a búvárszivattyú által biztosított nagyobb teljesítmény. Persze vannak egyéb megoldások is, de ha a legegyszerűbbet és egyben leghatékonyabbat keresi, akkor a más néven merülő szivattyúknak is nevezett modelleket érdemes előnyben részesítenie. Webáruházunkban a búvárszivattyú többféle típusa is helyet kapott, így minden esetben és minden célra megtalálhatja a leginkább megfelelőt. Többek között csőbúvár szivattyúk is a kínálatunk részét képezik, amelyeket elsősorban csőkutak esetében használhat, amelyekbe más típusú szerkezetek nem is férnének be.

Ugyanakkor ezek a búvárszivattyú változatok általában alkalmasak arra is, hogy medencékből, különféle tartályokból nyerjék ki a vizet és oszlassák el, csak ekkor köpenycsőre is szükség lesz. Amennyiben többféle módon is szeretné hasznosítani a megvásárolt búvárszivattyú modellt, akkor ezzel a módszerrel igazán sokoldalúvá teheti, de ha nincs szükség arra, hogy kimondottan keskeny helyről szivattyúzza ki a vizet, akkor praktikusabb a hagyományos átemelő szivattyú beszerzése, hiszen nem használná ki az előbbiekben említett változatok speciális formakialakítását.


Megosztás másokkal: