VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket személyes átvételel is megrendelhetik (csak webáruházas rendelés esetén), vagy szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Búvárszivattyú különböző célokra

2019. Március 4.

Búvárszivattyú különböző célokra
A szivattyúk óriási szolgálatot tesznek úgy a háztartásban, mint öntözés során vagy az ipar számos területén, de ahhoz, hogy olyan eredményt nyújtsanak, amit elvár ezektől a szerkezetektől, fontos, hogy a megfelelő kivitelt válassza az adott feladat ellátására. Például, ha 7-8 méternél mélyebbről kell felemelni különböző folyadékokat, vagy ha gyorsan kell kinyerni nagy mennyiségeket, akkor célszerű búvárszivattyú mellett dönteni.

Sőt, akkor is ez az egyik legjobb alternatíva, ha a felhasználási pont messze van a kinyerés helyétől, hiszen ebben az esetben is elkél a búvárszivattyú által biztosított nagyobb teljesítmény. Persze vannak egyéb megoldások is, de ha a legegyszerűbbet és egyben leghatékonyabbat keresi, akkor a más néven merülő szivattyúknak is nevezett modelleket érdemes előnyben részesítenie. Webáruházunkban a búvárszivattyú többféle típusa is helyet kapott, így minden esetben és minden célra megtalálhatja a leginkább megfelelőt. Többek között csőbúvár szivattyúk is a kínálatunk részét képezik, amelyeket elsősorban csőkutak esetében használhat, amelyekbe más típusú szerkezetek nem is férnének be.

Ugyanakkor ezek a búvárszivattyú változatok általában alkalmasak arra is, hogy medencékből, különféle tartályokból nyerjék ki a vizet és oszlassák el, csak ekkor köpenycsőre is szükség lesz. Amennyiben többféle módon is szeretné hasznosítani a megvásárolt búvárszivattyú modellt, akkor ezzel a módszerrel igazán sokoldalúvá teheti, de ha nincs szükség arra, hogy kimondottan keskeny helyről szivattyúzza ki a vizet, akkor praktikusabb a hagyományos átemelő szivattyú beszerzése, hiszen nem használná ki az előbbiekben említett változatok speciális formakialakítását.


Megosztás másokkal: