VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket személyes átvételel is megrendelhetik (csak webáruházas rendelés esetén), vagy szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Ez az 5 leggyakrabban eladott szivattyú márka világszerte!

2019. Március 1.

Ez az 5 leggyakrabban eladott szivattyú márka világszerte!

Az elektronikai készülékek világában korántsem mindegy, hogy milyen márkára esik a választás. Ez akkor sincsen másként, ha a háztartásokban és ipari méretekben használatos szivattyúkról van szó. A Grundfos és az Pentax nem véletlen örvendenek nagy népszerűségnek, hiszen a legtöbbet eladott szivattyúk e két márka modelljei közül kerülnek ki. Cikkünkben most ezeket vesszük sorra.

Pentax DG 80 szennyvízszivattyú 230V

A teljes mértékben biztonságos, ugyanakkor minőségi szivattyú, számos vásárló tetszését nyerte el az évek során. A márka e modellje számos hasznos tulajdonságot kínál mindazoknak, akik egy strapabíró, időtálló minőségű darabot szeretnének magukénak tudni.

Grundfos KP250-A-1

A Grundfos márka nem véletlen ismert világszerte, hiszen a szivattyúk piacán már nagyon sokszor bizonyította megbízhatóságát. A modell rozsdamentes acél vázzal rendelkezik és többféle feladat elvégzésére is kiválóan alkalmas. A medencék és pincék vízelvezetése egyaránt megoldható vele, de tartályok ürítésekor is megéri mellette letenni a voksot. A speciális kialakításnak köszönhetően az egy centiméternél kisebb szilárd anyagokat tartalmazó folyadékok is gond nélkül kezelhetőek segítségével.

Lowara DOC 3/A

Ez a modell egyaránt alkalmas tiszta és piszkos víz kezelésére is, ráadásul ehhez maximális kényelem társul a 11 méteres tápkábelnek köszönhetően. A készülék maximum öt méteres mélységbe merülhet, és 0 és 40 fok között tökéletesen ellátja feladatát.

Grundfos KP250-AV-1

A motorkímélő üzemelésének szempontjából kifejezetten nagy előnynek számít a modell esetében az automatikus kikapcsolás. Kitűnő választás otthonra, de kereskedelmi körülmények között is megállja a helyét. A Grundfos márkától már ismert minőséget kaphatjuk esetében, és annak hírneve egyértelműen az időtálló minőség mellett szól.

SIGMA 65 KDFU búvárszivattyú

Az ipari használatra alkalmas szivattyú kifejezetten mostoha körülményekhez lett megtervezve. A nagy teljesítménynek köszönhetően gyorsan elvégzi a rá bízott vízelvezetési feladatokat. Kifejezetten jó választás lehet azok számára, akiknek nem mindegy, hogy a szivattyú milyen hatékonyan működik.

A legnépszerűbb szivattyúk néhány kattintással megrendelhetőek online. Ez nagy előny azoknak, akiknek lakóhelyéhez közel nem található meg nívós márkákat kínáló szaküzlet. Ismerje meg napjaink kedvelt márkáit és válasszon egyéni igényeinek megfelelően!Megosztás másokkal: