VL SZIVATTYÚ KFT.
+36-29-320-150 Tel.: 06-29/320-150
Kapcsolatfelvétel E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu

Spóroljon a számos előnnyel bíró Gebo cső révén!

Nyitólap   »   Blog   »   Spóroljon a számos előnnyel bíró Gebo cső révén!
2019. Február 4.

Spóroljon a számos előnnyel bíró Gebo cső révén!

Manapság rengetegféle elem közül válogathat a víz- és fűtéshálózatok kiépítéséhez. Vannak speciális műanyag, vas és réz csövek, illetve idomok is, amelyek közül igény, lehetőség és az adott közeg szerint választhatja ki a megfelelőt. Ugyanakkor van még egy típus, ami a mind a három fent említett változatnál több előnyt tartogat, a Gebo cső. Mivel ez egy inox bordáscső, kiválóan ellenáll a korróziónak és bármilyen irányba hajlítható, aminek köszönhetően olyan helyeken is alkalmazható, ahol más semmi nem férne el.

Ugyanakkor a Gebo cső alkalmazásához idomokra sincs szükség akkora mennyiségben, mint más variációknál, hiszen úgy formálhatja és oda irányíthatja, ahová csak szeretné. Csupán összekötőelemek kellenek, hogy két darabot össze lehessen illeszteni, ami által a telepítés is sokkal egyszerűbbé válik. Egy kis gyakorlattal, akár házilag is megoldható, illetve még a Gebo cső peremezését és a csatlakozók beszerelését is elvégezheti saját maga, ha rendelkezik a webáruházunkban is megtalálható csővágóval és peremező satuval vagy a teljes szerelő szettel. Ugyanakkor, igény szerint, a Gebo cső gépi peremezéssel és csatlakozókkal felszerelve is kérhető, és akkor még ezzel sem kell foglalnia.

Csak össze kell illesztenie a megfelelő elemeket, és rövid időn belül kész lehet a munkával. Mindezt figyelembe véve, láthatja, hogy a Gebo cső alkalmazása egy igen költséghatékony alternatívát kínál, hiszen nemcsak olcsóbb, mint például a rézcső, hanem rengeteg munkát és plusz alkatrészt is megspórolhat ezzel, illetve garantáltan hosszú ideig nem fog javítást igényelni.



Megosztás másokkal: