VL SZIVATTYÚ KFT.
+36-29-320-150 Tel.: 06-29/320-150
Kapcsolatfelvétel E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu

3 ok, amiért szeretjük a Grundfos márkát!

Nyitólap   »   Blog   »   3 ok, amiért szeretjük a Grundfos márkát!
2019. Január 23.

3 ok, amiért szeretjük a Grundfos márkát!

A Grundfos a világ egyik vezető szivattyúgyártója, amely nem véletlen népszerű a szivattyú értékesítés területén. A kiváló minőség jó hírnévvel társul, és eszközei garantáltan nagy teljesítménnyel és megbízhatósággal áll rendelkezésre. Cikkünkben annak igyekszünk utánajárni, hogy melyek azok az okok, amelyek miatt előszeretettel választjuk a Grundfos előnyeit.

1.Energiatakarékos megoldások

Napjainkban trend azt mondani, hogy egy cég törődik a környezetvédelemmel. Ez azonban a Grundfos esetében valós tényeken alapul, és nem csak a gyártást, hanem a szivattyúk hatékony alkalmazási lehetőségét tekintve is. Kevesen tudják, de a szivattyúk alkalmazása a világ energiafogyasztásának körülbelül tíz százalékát teszi ki. A tapasztalatok azt mutatják, hogy sok esetben a fogyasztók nagyobb szivattyúkat használnak, mint amilyenekre valójában szükség lenne. A szakemberek állítása alapján elmondható, hogy a nem megfelelően megválasztott szivattyúk akár hatvan százalékkal több energiát használnak, mint amennyi ténylegesen elég lenne egy kisebb eszköz üzemeltetéséhez. Fontos lenne tehát a Grundfos szerint is az, hogy a vállalkozások szivattyúikat a ténylegesen szükséges méretre cseréljék.

2.Speciális minőségellenőrzési rendszer

Az elektromos berendezések esetén kiemelt jelentőséggel bír a megbízható minőség. Ennek érdekében a Grundfos már 40 éve gyárt olyan szivattyúkat, amelyek első osztályúnak számítanak, és többszörös minőségellenőrzésen mennek keresztül, míg a szaküzletekbe és a végső fogyasztókhoz kerülnek. Ez a fajta minőség garantálja, hogy a vállalat hírneve ne csorbuljon az ügyfelek előtt. Természetesen a vonatkozó jogi és biztonsági követelményeknek is maximálisan eleget tesznek a márka szivattyúi.

3.Innováció

A Grundfos híres arról, hogy folyamatosan igyekszik fejleszteni az alkalmazott technológiákat, és szakemberei azon munkálkodnak, hogy javítható legyen a teljesítmény és az energiahatékonyság. A márka többféle szivattyú típust gyárt a háztartások számára, de ipari méretekben is gyakran esik a választás termékeire. Ez nem csak a minőségnek, hanem a megbízhatóságnak és korszerű megoldások alkalmazásainak is köszönhető. Az ügyfelekkel, vásárlókkal való kapcsolattartás célja pedig többek között az is, hogy az igények minél teljesebb körű kielégítésére kerülhessen sor, legyen szó bármilyen típusú szivattyúról is.



Megosztás másokkal: