VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket személyes átvételel is megrendelhetik (csak webáruházas rendelés esetén), vagy szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Pedrollo – egy vállalkozás története és fejlődése

2018. November 8.

Pedrollo – egy vállalkozás története és fejlődése

Tudta, hogy az emberi szervezet körülbelül hetven százalékát víz alkotja? Nem csak a folyadékfogyasztás érdekében fontos kincs azonban a víz, hanem a mezőgazdaság és rajta keresztül a fejlődés apropóján is. Napjainkban a fejlett országok lakóiként elképzelni sem tudjuk, hogy milyen lehet olyan szűkösségben élni, amikor a tiszta víz elérhetősége is kuriózumnak számít.

A víz az igazi kincs

A víz az emberiség igazi gazdagsága. A bolygó által biztosított „kék arany” birtoklásáért az emberek akár harcolni is képesek, hiszen víz nélkül nincsen biztonság, jólét, és lehetetlenek a fejlesztések.  Silvano Pedrollo, a Pedrollo szivattyú atyja 1974-ben látogatott Dubaiba, ahol olyan befektetők után keresgélt, akik potenciált láttak a korszerű technológián alapuló szivattyúkban. Dubai egyébként tökéletes példa arra, hogy ott is lehetséges egy igazi metropoliszt létrehozni, ahol csak a homok van. Miután megszületett a világ egyik legkáprázatosabb városa, az arab üzletemberek már nem tartották lehetetlennek, hogy bárhol paradicsomot építhessenek a megfelelő technológiával.

Olcsó, megbízható készülékek

Pedrollo vállalata folyamatosan hódította meg a világot, és a Közel-Keleten, majd Latin-Amerikában és Afrikában is sikereket ért el. Bangladesben történt, hogy egy ember felkérte Pedrollot, készítsen olyan olcsó, alacsony fogyasztású szivattyút, amely jellemzőinél fogva ezrekhez érhet majd el. Az elérhető készüléknek köszönhetően többé nem függött a mezőgazdaság a szegényebb területeken sem attól, hogy mikor esik majd az eső.

Pedrollo a társadalmi felelősségvállalásért

A Pedrollo csoport ma már közel 40 éve van a piacon, és a Pedrollo szivattyú megbízható minőséggel szolgálja a víz elérhetőségét az olyan területeken, ahol arra a legnagyobb szükség van. Ahol a víz megjelenik, ott van mód a mezőgazdaság virágzására és ezzel együtt a letelepedésre, minőségi élet biztosítására. A hasonló nagyvállalatok egyre inkább fontosnak tartják a társadalmi szerepvállalást, hiszen értékeiknél fogva megtehetik azt, amit sokan mások nem. Napjaink emberének kiemelt jelentőséget kellene tulajdonítani annak a természeti kincsnek, mely sokáig a legkézenfekvőbb volt, ám mennyisége csökkent az elmúlt években, ráadásul nem is mindenhol egyformán hozzáférhető.Megosztás másokkal: