VL SZIVATTYÚ KFT.  Tel.: 06-29/320-150  E-mail: info@vlbt.huhttps://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket személyes átvételel is megrendelhetik (csak webáruházas rendelés esetén), vagy szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Megbízható szennyvízszivattyú, kiemelkedő teljesítménnyel

2018. November 1.

Megbízható szennyvízszivattyú, kiemelkedő teljesítménnyel
Webáruházunkban a szivattyú kínálat mondhatni, hogy kifogyhatatlannak számít, mivel minden feladathoz akad egy megfelelő modell, ráadásul minőségi kivitelben. A szennyvízszivattyú különösen nagy igénybevételnek van kitéve működés közben, mivel ezeket az eszközöket nem éppen optimális körülmények között szokták bevetni.

Hazánkban nagy problémákat szokott okozni a belvíz. Egy beázott pince, egy megtelt alagsor menthetetlen lenne a szennyvízszivattyúk használata nélkül. De ezek a remekbe szabott készülékek akár az árasztásos öntözéshez is felhasználhatóak, ezért mezőgazdasági szempontból is igazán fontos szerephez jutnak. A szennyvízszivattyú többféle kivitelben rendelhető meg a webáruházunkból, mivel felszíni szivattyúk, illetve búvárszivattyúk is szerepelnek a kínálatban. Ez utóbbit képviselik a kiváló ELPUMPS NEPTUN és BTSZ modellek, amelyek úszókapcsolóval vannak ellátva. Ez főleg abban az esetben jelent nagy segítséget, hogyha kevés a rendelkezésre álló hely. Ez a fajta szennyvízszivattyú igazán ellenállónak számít, ami arra utal, hogy a borításában nem tehetnek kárt a savas, lúgos anyagok a saválló acél alkatrészeknek köszönhetően. Az ELPUMPS NEPTUN modellek, akár 2800 fordulatra is képesek percenként.

De nem szabad szó nélkül elmenni a Pentax DG és DGT szennyvízszivattyúk mellett sem, hiszen ezek is kiválóan alkalmazhatóak olyan folyadékok átemelése esetén, amelyek nem robbanásveszélyesek és a szilárd szennyeződéstől mentesek. Háztartások részére ideális, költséghatékony, de ugyanakkor megbízható megoldásnak számítnak.


Megosztás másokkal: