VL SZIVATTYÚ KFT.
+36-29-320-150 Tel.: 06-29/320-150
Kapcsolatfelvétel E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu

Megbízható szennyvízszivattyú, kiemelkedő teljesítménnyel

Nyitólap   »   Blog   »   Megbízható szennyvízszivattyú, kiemelkedő teljesítménnyel
2018. November 1.

Megbízható szennyvízszivattyú, kiemelkedő teljesítménnyel
Webáruházunkban a szivattyú kínálat mondhatni, hogy kifogyhatatlannak számít, mivel minden feladathoz akad egy megfelelő modell, ráadásul minőségi kivitelben. A szennyvízszivattyú különösen nagy igénybevételnek van kitéve működés közben, mivel ezeket az eszközöket nem éppen optimális körülmények között szokták bevetni.

Hazánkban nagy problémákat szokott okozni a belvíz. Egy beázott pince, egy megtelt alagsor menthetetlen lenne a szennyvízszivattyúk használata nélkül. De ezek a remekbe szabott készülékek akár az árasztásos öntözéshez is felhasználhatóak, ezért mezőgazdasági szempontból is igazán fontos szerephez jutnak. A szennyvízszivattyú többféle kivitelben rendelhető meg a webáruházunkból, mivel felszíni szivattyúk, illetve búvárszivattyúk is szerepelnek a kínálatban. Ez utóbbit képviselik a kiváló ELPUMPS NEPTUN és BTSZ modellek, amelyek úszókapcsolóval vannak ellátva. Ez főleg abban az esetben jelent nagy segítséget, hogyha kevés a rendelkezésre álló hely. Ez a fajta szennyvízszivattyú igazán ellenállónak számít, ami arra utal, hogy a borításában nem tehetnek kárt a savas, lúgos anyagok a saválló acél alkatrészeknek köszönhetően. Az ELPUMPS NEPTUN modellek, akár 2800 fordulatra is képesek percenként.

De nem szabad szó nélkül elmenni a Pentax DG és DGT szennyvízszivattyúk mellett sem, hiszen ezek is kiválóan alkalmazhatóak olyan folyadékok átemelése esetén, amelyek nem robbanásveszélyesek és a szilárd szennyeződéstől mentesek. Háztartások részére ideális, költséghatékony, de ugyanakkor megbízható megoldásnak számítnak.


Megosztás másokkal: