VL SZIVATTYÚ KFT.  Tel.: 06-29/320-150  E-mail: info@vlbt.huhttps://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu

Fontos Információ!

Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.

Ezért van szükség a medence szivattyúra

2018. Október 4.

Ezért van szükség a medence szivattyúra

Amennyiben van medence az udvaron, akkor fontos figyelmet fordítania arra, hogy a benne lévő víz mindig friss és tiszta legyen. Ennek érdekében elengedhetetlen, hogy gondosan kiépítésre kerüljön a medence szivattyú, hiszen ez biztosítja a víz folyamatos és egyenletes áramlását. Az állandó mozgás hatására, a vízben található baktériumok és egyéb kórokozók kiürülnek, ami nemcsak esztétikai szempontból jelent előnyt, hanem azért is, mert a medencében fürdőzők egészsége így nincs kitéve veszélynek.

Az otthoni medencetulajdonosok sokszor bele sem gondolnak, hogy a megfelelő szivattyú használata mennyire fontos ahhoz, hogy a strandolás mindenkinek élvezetes élményt nyújtson. A webáruház kínálatában a különböző típusú medence szivattyúk gazdag választéka áll a rendelkezésére, így a kedve szerint válogathat közülük. A termékoldalon sok információt találhat a kiválasztásra kerülő változatokról és többek között a működési elvükről is olvashat. A legtöbb medence szivattyú a tengerek természetes tisztulási elve alapján mozgatja a kezelt vízmennyiséget, ami azt jelenti, hogy a felesleges hordalékot és az egyéb szennyeződéseket gondosan különválasztja a tiszta víztől.

A Szivattyú webáruházban garantáltan megtalálja azt, amit keres, még abban az esetben is, ha egyedi méretezésű medencéről van szó. A választékban található medence szivattyúk eltérő paraméterekkel rendelkeznek, ami hozzájárul ahhoz, hogy az elképzelésének megfelelő vízforgatási rendszer valósulhasson meg. Ne feledje, hogy a termékekre garanciát kap!Megosztás másokkal: