VL SZIVATTYÚ KFT.  Tel.: 06-29/320-150  E-mail: info@vlbt.huhttps://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket személyes átvételel is megrendelhetik (csak webáruházas rendelés esetén), vagy szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Ezért van szükség a medence szivattyúra

2018. Október 4.

Ezért van szükség a medence szivattyúra

Amennyiben van medence az udvaron, akkor fontos figyelmet fordítania arra, hogy a benne lévő víz mindig friss és tiszta legyen. Ennek érdekében elengedhetetlen, hogy gondosan kiépítésre kerüljön a medence szivattyú, hiszen ez biztosítja a víz folyamatos és egyenletes áramlását. Az állandó mozgás hatására, a vízben található baktériumok és egyéb kórokozók kiürülnek, ami nemcsak esztétikai szempontból jelent előnyt, hanem azért is, mert a medencében fürdőzők egészsége így nincs kitéve veszélynek.

Az otthoni medencetulajdonosok sokszor bele sem gondolnak, hogy a megfelelő szivattyú használata mennyire fontos ahhoz, hogy a strandolás mindenkinek élvezetes élményt nyújtson. A webáruház kínálatában a különböző típusú medence szivattyúk gazdag választéka áll a rendelkezésére, így a kedve szerint válogathat közülük. A termékoldalon sok információt találhat a kiválasztásra kerülő változatokról és többek között a működési elvükről is olvashat. A legtöbb medence szivattyú a tengerek természetes tisztulási elve alapján mozgatja a kezelt vízmennyiséget, ami azt jelenti, hogy a felesleges hordalékot és az egyéb szennyeződéseket gondosan különválasztja a tiszta víztől.

A Szivattyú webáruházban garantáltan megtalálja azt, amit keres, még abban az esetben is, ha egyedi méretezésű medencéről van szó. A választékban található medence szivattyúk eltérő paraméterekkel rendelkeznek, ami hozzájárul ahhoz, hogy az elképzelésének megfelelő vízforgatási rendszer valósulhasson meg. Ne feledje, hogy a termékekre garanciát kap!Megosztás másokkal: