VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket személyes átvételel is megrendelhetik (csak webáruházas rendelés esetén), vagy szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

A legjobb szivattyúk a magyarországi online piacon

2018. Július 5.

A legjobb szivattyúk a magyarországi online piacon

Vannak olyan műszaki cikkek, melyek esetében különös jelentőséggel bír a minőség. A kertben, vagy akár ipari méretekben is használatos szivattyúk tipikusan ilyenek. A tapasztalatok azt mutatják, hogy gyakran hirtelen válik szükségessé használatuk, ezért korántsem mindegy, hogy rendelkezésre állnak-e, s ha igen, akkor milyen minőségben. A legjobb szivattyúk ismert márkák modelljei, amelyek már számtalanszor bebizonyították kimagasló színvonalukat.

Pentax búvárszivattyú

S hogy melyek azok a szivattyúk, amelyek a hazai piacon is megfizethető áron elérhetőek és prémium minőséget nyújtanak? A teljesség igénye nélkül álljon most itt egy kis felsorolás. A Pentax márkanévre hallgat a búvárszivattyú kínálat leginkább kedvelt darabja. A választható úszókapcsolóval rendelkező darab a szennyvíz elvezetésére tökéletes választásnak bizonyul. A beépíthető szintszabályozás már alapvető funkciónak számít, a minőségi alapanyag pedig kiválóan ellenáll a korróziónak, így biztosan időtálló minőségben áll rendelkezésre. A készülék kifejezetten ajánlott olyan ingatlanok tulajdonosai számára, akiknek háza ártér környékén fekszik, és rendszerint gondot szokott jelenteni az árvíz. A sokszor lebegő szennyeződésekkel is teli szennyvizet zökkenőmentesen távolítja el a hazánk szaküzleteiben is kedvelt márka.

Szintén az árvízveszély kapcsán érintett területek ingatlanjai járnak jól Lowara névre hallgató merülő szivattyúval, ami akár kertben is gond nélkül használható. A Grundfos készülékei akár nagy teljesítményt megkövetelő helyszínekre is alkalmasak, például fűtési rendszerek kiépítéséhez. A Bomba és a Umbra újdonságai olyan, vizet használó berendezésekhez is javasoltak, ahol a masszázs funkció megvalósítása a cél.

Online rendelhető készülékek

Érdemes tisztában lenni azzal, hogy megbízható minőséget csak a már ismert márkáktól várhatunk maximális biztonsággal. Az akár online is megrendelhető szivattyúk kitűnő választásnak bizonyulnak otthonra, kertbe, de a megfelelő teljesítménnyel rendelkezőket nagyobb méretekben, másféle funkciók ellátására is javasolnak a szakemberek. Ne feledje, az ismert márkák modelljeivel biztosan nem lőhet mellé!Megosztás másokkal: