VL SZIVATTYÚ KFT.  Tel.: 06-29/320-150  E-mail: info@vlbt.huhttps://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Milyen típusú ásottkút szivattyú a tökéletes?

2018. Július 1.

Milyen típusú ásottkút szivattyú a tökéletes?

Az ásottkút szivattyú direkt erre a kúttípusra kifejlesztett, speciális eszköz. Ezt azért érdemes kihangsúlyozni, mert a fúrt és ásott variációk között, nemcsak víznyerés szempontjából vannak markáns különbségek, a használható szivattyúk köre sem azonos. Az ásottkút, mint technológia több ezer éves. A 20-30 méteres mélységből feltörő vizet az esetek nagy százalékában öntözésre használják. A kút homokos jellemvonása miatt felszínre helyezhető, önfelszívó szivattyú telepítése a leginkább kézenfekvő és hatékony alternatíva.

Nyilván a konkrét típus kiválasztásánál lényeges információ, hogy az adott kút milyen vízhozami jellemvonásokkal büszkélkedik. Ha extra értékekkel kell számolnia, akkor természetesen szélesebb körben érdemes kutatnia a megfelelő szivattyú után.

Az optimális berendezés kiválasztása és megvásárlása akár életre szóló tettnek is minősülhet, hiszen nagyon lényeges az ideális víznyerés szempontjából, hogy milyen konstrukció mellett teszi le a voksát. Az általános tanácsok ugyan sokat segíthetnek önnek az előre jutásban, de ha ténylegesen tökéletes elhatározást kíván hozni, akkor a legjobb, ha szakemberhez fordul, így tisztázva a beruházás részleteit.

A zavartalan víznyerésnél nincsen üdítőbb élmény, de ehhez kétségtelenül olyan szivattyúra van szüksége, mely a körülményeihez tökéletesen alkalmazkodik. A zökkenőmentes víznyerés akkor is prioritást élvez, ha csupán öntözéshez használja fel a mélyből feltörő természeti kincset.

 

Az ásottkút szivattyú megtérülő befektetés!

 

Ha rátalált arra a típusra, ami kútjához tökéletes, akkor befektetésével hosszú évekre, évtizedekre megoldhatja víznyeréssel kapcsolatos problémáit, kiélvezve a vele járó hűsítő előnyüket.Megosztás másokkal: