VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket személyes átvételel is megrendelhetik (csak webáruházas rendelés esetén), vagy szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Milyen típusú ásottkút szivattyú a tökéletes?

2018. Július 1.

Milyen típusú ásottkút szivattyú a tökéletes?

Az ásottkút szivattyú direkt erre a kúttípusra kifejlesztett, speciális eszköz. Ezt azért érdemes kihangsúlyozni, mert a fúrt és ásott variációk között, nemcsak víznyerés szempontjából vannak markáns különbségek, a használható szivattyúk köre sem azonos. Az ásottkút, mint technológia több ezer éves. A 20-30 méteres mélységből feltörő vizet az esetek nagy százalékában öntözésre használják. A kút homokos jellemvonása miatt felszínre helyezhető, önfelszívó szivattyú telepítése a leginkább kézenfekvő és hatékony alternatíva.

Nyilván a konkrét típus kiválasztásánál lényeges információ, hogy az adott kút milyen vízhozami jellemvonásokkal büszkélkedik. Ha extra értékekkel kell számolnia, akkor természetesen szélesebb körben érdemes kutatnia a megfelelő szivattyú után.

Az optimális berendezés kiválasztása és megvásárlása akár életre szóló tettnek is minősülhet, hiszen nagyon lényeges az ideális víznyerés szempontjából, hogy milyen konstrukció mellett teszi le a voksát. Az általános tanácsok ugyan sokat segíthetnek önnek az előre jutásban, de ha ténylegesen tökéletes elhatározást kíván hozni, akkor a legjobb, ha szakemberhez fordul, így tisztázva a beruházás részleteit.

A zavartalan víznyerésnél nincsen üdítőbb élmény, de ehhez kétségtelenül olyan szivattyúra van szüksége, mely a körülményeihez tökéletesen alkalmazkodik. A zökkenőmentes víznyerés akkor is prioritást élvez, ha csupán öntözéshez használja fel a mélyből feltörő természeti kincset.

 

Az ásottkút szivattyú megtérülő befektetés!

 

Ha rátalált arra a típusra, ami kútjához tökéletes, akkor befektetésével hosszú évekre, évtizedekre megoldhatja víznyeréssel kapcsolatos problémáit, kiélvezve a vele járó hűsítő előnyüket.Megosztás másokkal: