VL SZIVATTYÚ KFT.  Tel.: 06-29/320-150  E-mail: info@vlbt.huhttps://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket személyes átvételel is megrendelhetik (csak webáruházas rendelés esetén), vagy szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Csavarodás mentes, rugalmas és erős locsolótömlő

2018. Április 28.

Csavarodás mentes, rugalmas és erős locsolótömlő

A legkisebb kertekben is szükség van olyan eszközökre, amelyek a víz szállítását, továbbítását hivatottak megoldani. Hiszen nemcsak a veteményesek, gyümölcsösök locsolásához elengedhetetlen a víz, hanem a kocsi mosáshoz, különféle berendezések, kerti szerszámok és épületelemek tisztán tartásához is.

Tehát a locsolótömlő minden kertes ház tulajdonosának készletében jelen kell legyen, mert e nélkül nagyon sok kinti feladat válna igencsak nehézkessé. Ugyanakkor nem mindegy, hogy milyen locsolótömlő kerül megvásárlásra, mert egy alacsony minőségű példány még kis igénybevétel mellett is gyorsan tönkremegy. Például a napsütés és az UV-sugárzás akkor is roncsolja, ha éppen nem használja senki, így nem lehet legyinteni, hogy úgyis csak néhány alkalommal lesz rá szükség. Fontos, hogy a locsolótömlő ellen tudjon állni a Nap káros hatásainak, valamint, hogy az éles tárgyak se tegyenek kárt benne.

Egy éles kő, egy faág vagy egy padka is átszúrhatja vagy elhasíthatja, ha nem elég erős anyagból készült, így erősnek, rugalmasnak és ugyanakkor strapabírónak is kell lennie. Van azonban még egy probléma, amit mindenki ismer, aki valaha is használt már locsolótömlőt.

Ez a csavarodás, amit bárhogy is vigyázunk, egy mezei locsolótömlő esetében képtelenség elkerülni. Azonban van megoldás, mégpedig a kínálatunkban kapható csavarodás mentes TRB FLEX tömlő, ami garantáltan nem fog összegabalyodni, nem nehezíti a munkát és még a fenti feltételeknek is mind eleget tesz. Ezt különböző méretekben találhatja meg a Locsolótömlő, kerti tömlő, slag kategóriánkban, amelyek esetében az átmérő és a hossz is eltérő lehet.Megosztás másokkal: