VL SZIVATTYÚ KFT.
+36-29-320-150 Tel.: 06-29/320-150
Kapcsolatfelvétel E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu

Bestway medence – a legjobb kikapcsolódás a családnak

Nyitólap   »   Blog   »   Bestway medence – a legjobb kikapcsolódás a családnak
2018. Március 26.

Bestway medence – a legjobb kikapcsolódás a családnak

Ugyan a nyári hónapok még távolinak tűnnek, de sokszor már a tavasz is hoz olyan meleget, amikor a legtöbben már a strandra vágyódnánk. Nem szereti a tömeget? Szívesebben töltené szabadidejét otthonában? A kertben felállítható medencék minden korábbinál nagyobb népszerűségnek örvendenek. Használatukkal kapcsolatban azonban felmerül néhány feladat, amelyeknek mindenképpen érdemes utánajárni az optimális alkalmazhatóság érdekében.

 

A bestway medence használata és kiegészítői

 

A kedvelt kerti medencék hagyományos szivattyúval vagy papírszűrős megoldással érhetőek el. Helyezhetünk úszó adagolót a vízbe, amely segít abestway medence vizének tisztántartásában. Érdemes olyan granulátumokat is alkalmazni, amelyek az algák és a baktériumok ellen nyújt védelmet. Érdemes olyan tesztcsíkokat is beszerezni, amelynek segítségével a vízben levő klór mennyiségét, vagy a pH-értéket mérhetjük pontosan. Persze a tisztaság érdekében korántsem mindegy, hogy hova helyezzük a medencét. Ugyan kétségtelen, hogy az árnyék hasznos, de ha fa alá tesszük azt, akkor számíthatunk a levelekre és egyéb, lehulló szennyeződésekre a vízben, hogy a bogarakról és hangyákról már ne is szóljunk. Tegyük inkább a fától messzebb a medencét, mely mellett igen hasznos lehet egy méretes, mobil napernyő, melyet mindit a tetszőleges helyre állíthatunk fel.

 

S ha már hőmérsékletről esett szó, akkor nem mehetünk el a vízhőfok mellett. Hazánkban tikkasztó nyári napokra számíthatunk már évek óta, így általában a napos helyen felállított medence vize gyorsan felmelegszik. Ha ez mégsem történne meg, akkor beszerezhető hozzá különböző teljesítménnyel elérhető fűtés is. Medencevásárlás során a legtöbb szetthez tartozik aljzattakaró, ami kifejezetten jó szolgálatot tesz akkor, ha egyenetlen területre szeretnénk felállítani a bestway medencét. A szeles, esős időben érdemes védőtakarót helyezni a medencére, ezzel vizét tisztán tartva.



Megosztás másokkal: