VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket személyes átvételel is megrendelhetik (csak webáruházas rendelés esetén), vagy szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

GRUNDFOS ALPHA3 keringető szivattyú - a legjobb választás a hatékonyságra

2018. Március 13.

GRUNDFOS ALPHA3 keringető szivattyú - a legjobb választás a hatékonyságra

Szivattyú vásárlás előtt áll? Nem mozog otthonosan a keringető szivattyúk piacán? A szakemberek azt javasolják, hogy nem csak az árak, de a minőség is rendkívül fontos a választás előtt, mint ahogyan a felhasználási terület sem elhanyagolható.

Mégis milyen márka lenne a leginkább alkalmas a hosszú távú használhatóságot szem előtt tartva? Hallott már a GRUNDFOS ALPHA3 keringető szivattyúról? Ha még nem, tartson velünk, és tudjon meg többet a hatékonyság és a minőség vonzó kettősét kínáló márkáról!

Miért a GRUNDFOS ALPHA3 szivattyú?

 A keringető szivattyú remek választásnak bizonyul fűtési rendszerekben történő alkalmazáshoz, melyeknek közeghőmérséklete magasabb a környezeti hőmérsékletnél. Tipikusan ilyenek a padlófűtési rendszerek, az egycsöves fűtési rendszerek, valamint a kétcsöves változatok is.

A GRUNDFOS ALPHA3 szivattyú szabályozási funkcióinak köszönhetően kiválóan alkalmas a szivattyú teljesítményének változtatásához az éppen szükséges mértékben. Többféle üzemmód közül is választhatunk a használat során, ráadásul energiatakarékos üzemeléssel szolgálja az energiafelhasználás csökkentését és így a kevesebb költségvonzatot. A tapasztalatok azt mutatják, hogy a hasonló eszközök iránt minden korábbinál nagyobb kereslet mutatkozik, hiszen korántsem mindegy, hogy mekkora összeggel jár az üzemeltetés.

Ha összegezni kívánnánk a márka sorozatának előnyeit, akkor nem csak az energiatakarékosságot emelnénk ki, hanem tulajdonképpen mindazokat a pozitívumokat, melyek miatt joggal hívhatjuk „okos” szivattyúnak az eszközt. A márkától megszokott kimagasló minőség mellé a hő érzékelő szenzor kínálta előnyök társulnak. A szivattyú így automatikusan beállítja azt a fordulatszámot, amely a leginkább energia hatékonynak minősül.

Honnan érdemes Grundfos Alpha 3 szivattyút beszerezni?

 Akár az online vásárlás kényelmét is kihasználhatjuk annak érdekében, hogy hozzájuthassunk a sokak által kedvelt márkához. A korrekt árak gyors kiszállítással társulnak, így hamar a megadott címre érkezik majd a kiszemelt berendezés. A márka már számtalanszor bebizonyította megbízhatóságát, érdemes mellette letenni a voksot, ha újonnan szeretne keringető szivattyút vásárolni.

A területen nem véletlen ismert a Grundfos márkanév, mely évek óta szolgálja a háztartások rendszereinek optimális működését, és így az otthon melegét. Ne feledkezzen meg arról sem, hogy ha online vásárol, akár akciós ajánlatokat is kihasználhat, melyekkel sokat megtakaríthat, nem alább adva ezzel a minőségből.Megosztás másokkal: