VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket személyes átvételel is megrendelhetik (csak webáruházas rendelés esetén), vagy szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Medence szivattyú a zavartalan fürdőzésért

2018. Március 2.

Szeretné meglepni valamivel a családját és úgy véli, hogy egy medence, amiben nyáron együtt fürdőzhetnek, jó ötlet lenne? Akkor nézzen utána alaposan, hogy milyen megoldások léteznek, mert egy rossz választás, elronthatja a meglepetést! Ne feledkezzen meg a víz tisztításáról sem, mert e nélkül nem sokáig fog kellemes élményt nyújtani az ajándék! A medence szivattyúbeszerelése lehet az első lépés a tisztán tartáshoz, ami a beépített előszűrője révén gondoskodik arról, hogy a nagyobb szennyeződések ne zavarhassák a vízben hűsölőket.  Állandó keringetéssel éri el, hogy a teljes vízmennyiség áthaladjon rajta és ne csak a medence egy bizonyos részét tisztítsa, újra és újra. Ugyanakkor, ha homokszűrővel is el van látva, akkor még magasabb szinten lehet tartani a higiéniát. Éppen ezért a medence szivattyú egyedül ritkán kerül alkalmazásra, legtöbbször már a telepítéskor homokszűrőt és váltószelepet is csatlakoztatnak a rendszerhez. A webáruházunkban kapható medence szivattyú modellekhez mindegyikéhez találhat ilyen kiegészítő elemeket is, így amennyiben tőlünk rendel a víz tisztaságáért felelős egységet, akkor egyúttal a teljes szettet is beszerezheti. Nem számít, hogy csak egy kisméretű, pár személyes medencében gondolkodik, vagy esetleg egy már-már uszodai méreteket öltő változatban, nálunk meg fogja találni a megfelelő teljesítményű medence szivattyú típust és a hozzá illő kiegészítőket. Csupán annyi a dolga, hogy eldöntse mekkora lesz a medence és akkor az alapján könnyedén kiválaszthatja az ideális darabokat.Megosztás másokkal: