VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Fontos Információ!
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Az EUR/HUF árfolyam nagymértékű változása miatt, csak a raktáron lévő termékek árát tudjuk garantálni!
A rendelésre érkező termékek webáruházban szereplő ára csak tájékoztató jellegű, ezekről kérjen információt elérhetőségeinken!

Medence szivattyú a zavartalan fürdőzésért

2018. Március 2.

Szeretné meglepni valamivel a családját és úgy véli, hogy egy medence, amiben nyáron együtt fürdőzhetnek, jó ötlet lenne? Akkor nézzen utána alaposan, hogy milyen megoldások léteznek, mert egy rossz választás, elronthatja a meglepetést! Ne feledkezzen meg a víz tisztításáról sem, mert e nélkül nem sokáig fog kellemes élményt nyújtani az ajándék! A medence szivattyúbeszerelése lehet az első lépés a tisztán tartáshoz, ami a beépített előszűrője révén gondoskodik arról, hogy a nagyobb szennyeződések ne zavarhassák a vízben hűsölőket.  Állandó keringetéssel éri el, hogy a teljes vízmennyiség áthaladjon rajta és ne csak a medence egy bizonyos részét tisztítsa, újra és újra. Ugyanakkor, ha homokszűrővel is el van látva, akkor még magasabb szinten lehet tartani a higiéniát. Éppen ezért a medence szivattyú egyedül ritkán kerül alkalmazásra, legtöbbször már a telepítéskor homokszűrőt és váltószelepet is csatlakoztatnak a rendszerhez. A webáruházunkban kapható medence szivattyú modellekhez mindegyikéhez találhat ilyen kiegészítő elemeket is, így amennyiben tőlünk rendel a víz tisztaságáért felelős egységet, akkor egyúttal a teljes szettet is beszerezheti. Nem számít, hogy csak egy kisméretű, pár személyes medencében gondolkodik, vagy esetleg egy már-már uszodai méreteket öltő változatban, nálunk meg fogja találni a megfelelő teljesítményű medence szivattyú típust és a hozzá illő kiegészítőket. Csupán annyi a dolga, hogy eldöntse mekkora lesz a medence és akkor az alapján könnyedén kiválaszthatja az ideális darabokat.Megosztás másokkal: