VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket személyes átvételel is megrendelhetik (csak webáruházas rendelés esetén), vagy szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Szivattyúk a közvetlen környezetében

2018. Február 8.

Szivattyúk a közvetlen környezetében

Merülő búvárszivattyú

A merülő szivattyúval tiszta vagy enyhén szennyezett vizet szivattyúzhatunk, drenázs aknák, medencék, vízkárok miatt elárasztott pincék, házak víztelenítését oldhatjuk meg.

Célszerű olyan típust választani, mely úszókapcsolóval van ellátva, mivel ez lehetővé teszi a szivattyú önműködését, így ha csökkenő vízmélységnél az úszókapcsoló lesüllyed és kikapcsolja a búvárszivattyú motorját, hogy a készülék ne működhessen szárazon.

Szennyvíz szivattyú

Esővíztárolók és kerti tavak kiszivattyúzásához, családi házak, kis üzemek, panziók, telephelyek, éttermek, garázsok szennyvízének átemelésére alkalmas. Kiszivattyúzza a tiszta és a szennyezett vizet, típustól függően eltérő méretű szennyeződésrészecskéig.

Ezek a szivattyúk többnyire rendelkeznek úszókapcsolóval, ami a vízszintnek megfelelően be- és kikapcsolja a készüléket, így előzve meg a szárazon futást.

Kerti szivattyú

Gyep és virágágyások öntözéséhez, tiszta víz és kerti víz szállításához, keringgetéséhez vagy kipumpálásához ideális. Mivel nagy nyomással működik, öntözőfej és kerti zuhany is működtethető vele. 

Egyes modellek 0 wattos készenléti funkcióval és 5 fokozatú meghajtással mosógépek vagy mellékhelyiségek ellátásához is megfelelnek és a szivattyúhoz alaptartozékként előszűrőt is kapunk. Vannak olyan típusok is, melyek a túlterhelési védelemmel és a kitűnő minőségű csúszógyűrűs tömítőrendszerrel rendelkezve megbízható működést garantálnak.Megosztás másokkal: