VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket személyes átvételel is megrendelhetik (csak webáruházas rendelés esetén), vagy szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

A Pedrollo szivattyú a megbízhatóság jelképe

2018. Január 28.

A Pedrollo szivattyú a megbízhatóság jelképe

Egy etikus vállalat fejlődése

Pár év leforgása alatt a Pedrollo óriási piacra tett szert. Dubai után a cég hírnevet szerzett magának a Közel-Keleten, majd Latin-Amerikában, Afrikában, Bangladesben is, ahol Silvano Pedrollót arra kérték, tervezzen egy kis fogyasztású, olcsó szivattyút.

A szivattyú el is készült, kb. 2 pizza áráért meg lehetett venni. Küldtek belőle egy egész tartománynak elegendőt. A földművesek így már nem függtek az esőzésektől, ezért abban az évben olyan termésük volt rizsből, mint korábban soha. A víz értéke reálissá vált, azóta a vízvezeték hálózatot tekintik a legnagyobb vagyonnak.

A Pedrollo-csoport közel 40 éve terjeszkedik az egész világon, folyamatosan tervezi és gyártja az újabb szivattyúkat, melyek segíthetnek vizet juttatni oda, ahol arra a leginkább szükség van. A víz visszaadja a reményt, általa a földek újra életre kelnek.

Pedrollo szerint a szolidaritás egyfajta elkötelezettség, mellyel nap mint nap foglalkozni kell ahhoz, hogy gyümölcsözzön. Korunkban minden eddiginél fontosabb, hogy a vállalatok társadalmi célokat is kitűzzenek maguk elé, felelősséget érezzenek a világ problémái iránt, segítsék az emberek és az országaik fejlődését.Megosztás másokkal: