VL SZIVATTYÚ KFT.
+36-29-320-150 Tel.: 06-29/320-150
Kapcsolatfelvétel E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu

A Pedrollo szivattyú a megbízhatóság jelképe

Nyitólap   »   Blog   »   A Pedrollo szivattyú a megbízhatóság jelképe
2018. Január 28.

A Pedrollo szivattyú a megbízhatóság jelképe

Egy etikus vállalat fejlődése

Pár év leforgása alatt a Pedrollo óriási piacra tett szert. Dubai után a cég hírnevet szerzett magának a Közel-Keleten, majd Latin-Amerikában, Afrikában, Bangladesben is, ahol Silvano Pedrollót arra kérték, tervezzen egy kis fogyasztású, olcsó szivattyút.

A szivattyú el is készült, kb. 2 pizza áráért meg lehetett venni. Küldtek belőle egy egész tartománynak elegendőt. A földművesek így már nem függtek az esőzésektől, ezért abban az évben olyan termésük volt rizsből, mint korábban soha. A víz értéke reálissá vált, azóta a vízvezeték hálózatot tekintik a legnagyobb vagyonnak.

A Pedrollo-csoport közel 40 éve terjeszkedik az egész világon, folyamatosan tervezi és gyártja az újabb szivattyúkat, melyek segíthetnek vizet juttatni oda, ahol arra a leginkább szükség van. A víz visszaadja a reményt, általa a földek újra életre kelnek.

Pedrollo szerint a szolidaritás egyfajta elkötelezettség, mellyel nap mint nap foglalkozni kell ahhoz, hogy gyümölcsözzön. Korunkban minden eddiginél fontosabb, hogy a vállalatok társadalmi célokat is kitűzzenek maguk elé, felelősséget érezzenek a világ problémái iránt, segítsék az emberek és az országaik fejlődését.

 



Megosztás másokkal: