VL SZIVATTYÚ KFT.  Tel.: 06-29/320-150  E-mail: info@vlbt.huhttps://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Milyen fajta Pedrollo szivattyút válasszunk?

2017. Október 12.

Milyen fajta Pedrollo szivattyút válasszunk?

Pedrollo szivattyúk

Az olasz Pedrollo merülő szivattyúk legfőbb előnyei:

-      kompakt méret

-      kis súly

-      tartósság üzemelés közben (a fogyasztóknak nem kell aggódniuk, ha elakadnak, a berendezés megszakad)

-      gyorsan és simán működik olyan komplex feladatok esetén is, melyeket más gyártmányú szivattyúk gyakran elvégezni sem tudnak

A Pedrollo meglehetősen széles áramlási csatornával rendelkezik, ez nagy mennyiségű hulladékot biztosít. Ezeket a típusokat széles körben lehet alkalmazni a folyó vizének szivattyúzása, a kutak, pincék, medencék vizének ürítése esetén.

A Pedrollo szivattyúk legkeresettebb modelljei lehetővé teszik, hogy a készüléket egyéni igényeinkhez igazítsuk:

-      Egy hétvégi házhoz a Pedrollo MCm sorozatú szivattyúk ideálisak: a progresszív járókerék nagy teljesítményt biztosít nagy szárazanyag-tartalmú szivattyúzáshoz.

-      A Pedrollo VXm ideális egy kis vidéki házhoz.

-      A Pedrollo MC szivattyúk ipari és kereskedelmi felhasználásra alkalmasak. Folyamatos üzemelésre és nagy mennyiségű szennyezett víz elvezetésére lettek tervezve.
Megosztás másokkal: