VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket személyes átvételel is megrendelhetik (csak webáruházas rendelés esetén), vagy szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Milyen fajta Pedrollo szivattyút válasszunk?

2017. Október 12.

Milyen fajta Pedrollo szivattyút válasszunk?

Pedrollo szivattyúk

Az olasz Pedrollo merülő szivattyúk legfőbb előnyei:

-      kompakt méret

-      kis súly

-      tartósság üzemelés közben (a fogyasztóknak nem kell aggódniuk, ha elakadnak, a berendezés megszakad)

-      gyorsan és simán működik olyan komplex feladatok esetén is, melyeket más gyártmányú szivattyúk gyakran elvégezni sem tudnak

A Pedrollo meglehetősen széles áramlási csatornával rendelkezik, ez nagy mennyiségű hulladékot biztosít. Ezeket a típusokat széles körben lehet alkalmazni a folyó vizének szivattyúzása, a kutak, pincék, medencék vizének ürítése esetén.

A Pedrollo szivattyúk legkeresettebb modelljei lehetővé teszik, hogy a készüléket egyéni igényeinkhez igazítsuk:

-      Egy hétvégi házhoz a Pedrollo MCm sorozatú szivattyúk ideálisak: a progresszív járókerék nagy teljesítményt biztosít nagy szárazanyag-tartalmú szivattyúzáshoz.

-      A Pedrollo VXm ideális egy kis vidéki házhoz.

-      A Pedrollo MC szivattyúk ipari és kereskedelmi felhasználásra alkalmasak. Folyamatos üzemelésre és nagy mennyiségű szennyezett víz elvezetésére lettek tervezve.
Megosztás másokkal: