VL SZIVATTYÚ KFT.
+36-29-320-150 Tel.: 06-29/320-150
Kapcsolatfelvétel E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu

Kútszivattyú a legjavából

Nyitólap   »   Blog   »   Kútszivattyú a legjavából
2016. Február 11.

Kútszivattyú a legjavából

Egy több, mint negyven éves múltra visszatekintő olasz cég kifogástalan minőségű termékeket gyárt. Rozsdamentes acélból, kiváló lézerhegesztési technológiával készít berendezéseket, amelyek garantáltan tökéletesen, környezetbarát módon és megbízhatóan működnek. Ez egy cég, ami mindig is az élen járt, ha innovációról volt szó, hiszen fontosnak tartotta a felhasználók számára ideális berendezés kifejlesztését.

Hogy melyik ez a cég?

Nem más, mint az 1968-ban alapított Lowara

Minőség mindenek felett

A Lowara a folyamatos fejlesztések következtében roppant megbízható termékeket gyárt. A rozsdamentes acél alapanyagnak köszönhetően teljes mértékben elkerülhető a környezetszennyezés, a lézerhegesztésnek hála pedig a vegyi támadásoknak is ellenállnak a szivattyúk.

A vásárlók számára azonban nem csak ez, hanem a cég által kínált lehetőségek sokszínűsége is fontos.

Nos, ilyen tekintetben sem lehet panaszunk az olasz szivattyúrendszerekre, hiszen a Lowara a víztechnológiai alkalmazások rendkívül széles spektrumán képes kiemelkedőt alkotni. A termékek páratlan megoldásokat kínálnak, szinte minden problémára.

Többek között a kutakból történő szivattyúzásra is

Az ásott kutakhoz használható Lowara szivattyúk egyaránt alkalmasak a gyűrűs és a téglás kutakból történő vízkinyeréshez. Ennek köszönhetően kiválóak az öntözőrendszerekhez és a házi vízellátó egységekhez egyaránt. A szivattyúk maximális bemerítési mélysége elérheti a 20 métert, a szállított vízben pedig a 25 g/m3 homok mennyiség is megengedett – így tehát "veszélyesebb" terepen is biztosítható az effektív működés.

Egy újabb remek fejlesztés

A Lowara csőszivattyúja is alkalmas a hatékony munkavégzésre, illetve kiváló megoldást kínál az öntözőrendszerek és a házi vízellátó rendszere számára. A szakértők véleménye szerint ebben az esetben nem csak a masszív kialakítást és a kopásállóságot, hanem a kompakt kivitelt is felsorolhatjuk a szivattyú előnyei között.

 A Lowara több mint negyven éve gyártja a kiváló minőségű szivattyúkat, hiszen a cég a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően minden problémára megtalálta a megoldást. A termékpalettán az ásott kutakhoz és a csőkutakhoz is megtalálhatóak a minőségi berendezések, amelyek garantáltan kiváló munkát végeznek minden esetben.Megosztás másokkal: