VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket személyes átvételel is megrendelhetik (csak webáruházas rendelés esetén), vagy szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Amikor a természet közbeszól - Mindenre van megoldás

2016. Április 30.

Amikor a természet közbeszól - Mindenre van megoldás

Az elmúlt évek enyhe teleinek köszönhetően tavasszal nem kellett komoly kihívással szembe néznünk – a folyók áradása nem érte el a veszélyes szintet. A sok csapadék miatt azonban „új” problémaforrás jelent meg, a talajvíz egyre több területen jelent komoly gondot. Ez az árvízhez hasonlóan igen komoly pusztításra képes, éppen ezért érdemes felkészülnünk, és megkeresnünk ellene a tökéletes megoldást.

Ami sokszor nem más, mint egy megfelelő szivattyú

Az igazán problémás területeken a vízügyi szakembereknek és a katasztrófavédelem munkatársainak köszönhetően biztosított a védelem, mégpedig az extrém nagy teljesítményű szivattyútelep „személyében”. Ezek a telepített, fix berendezések gondoskodnak az extrém mennyiségű víz elszállításáról – ez a több szivattyúból álló rendszer tehát garantáltan megoldást kínál a krízishelyzetekre és megküzd a brutális mennyiségű folyadék problémájával.

De mi a helyzet a kisebb gazdaságokkal?

A háztáji területeken és a családi művelésben álló területeken általában nem találhatunk ilyen, hivatalból telepített rendszereket. Azonban itt is felmerülhetnek nehézségek, a folyók áradása és a talajvíz egyaránt komoly problémát jelenthet, ha a víz mennyisége eléri a kritikus mértéket. Ez ellen védekezni kell, a tulajdonosok felelőssége, hogy a megfelelő módszerrel védekezzenek a „természet támadása” ellen.

És ebben segítenek a speciális szivattyúk

A webáruházunk kínálatában megtalálhatóak azok a gépek, amelyek pont az ilyen problémákra kínálnak megoldást. Segítségükkel mindenki megóvhatja az adott területet, így se a talajvíz, se az árvíz nem jelenthet problémát.

A vágókéses, vagy más néven darálós szivattyúk létrejöttét például pont az ilyen speciális helyzetek ihlették. A hordalékkal erősen terhelt belvizet a szivattyú a megnövelt méretű száján keresztül szívja magába. A szerkezet belsejében található kések felaprítják a nagyobb darabokat, így a víz gond nélkül kijuthat az elöntött zónából.

Ne hagyja, hogy a belvíz jelentős károkat okozzon, gondoskodjon a területe védelméről még ma. Szivattyú kínálatunkban rátalálhat az Ön számára tökéletes berendezésre, így nem kell többet aggódnia. Ha kérdése adódna, bátran keressen minket – kérjen segítséget munkatársainktól, és találjon rá a tökéletes megoldásra.Megosztás másokkal: