VL SZIVATTYÚ KFT.
+36-29-320-150 Tel.: 06-29/320-150
Kapcsolatfelvétel E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu

Amikor a természet közbeszól - Mindenre van megoldás

Nyitólap   »   Blog   »   Amikor a természet közbeszól - Mindenre van megoldás
2016. Április 30.

Amikor a természet közbeszól - Mindenre van megoldás

Az elmúlt évek enyhe teleinek köszönhetően tavasszal nem kellett komoly kihívással szembe néznünk – a folyók áradása nem érte el a veszélyes szintet. A sok csapadék miatt azonban „új” problémaforrás jelent meg, a talajvíz egyre több területen jelent komoly gondot. Ez az árvízhez hasonlóan igen komoly pusztításra képes, éppen ezért érdemes felkészülnünk, és megkeresnünk ellene a tökéletes megoldást.

Ami sokszor nem más, mint egy megfelelő szivattyú

Az igazán problémás területeken a vízügyi szakembereknek és a katasztrófavédelem munkatársainak köszönhetően biztosított a védelem, mégpedig az extrém nagy teljesítményű szivattyútelep „személyében”. Ezek a telepített, fix berendezések gondoskodnak az extrém mennyiségű víz elszállításáról – ez a több szivattyúból álló rendszer tehát garantáltan megoldást kínál a krízishelyzetekre és megküzd a brutális mennyiségű folyadék problémájával.

De mi a helyzet a kisebb gazdaságokkal?

A háztáji területeken és a családi művelésben álló területeken általában nem találhatunk ilyen, hivatalból telepített rendszereket. Azonban itt is felmerülhetnek nehézségek, a folyók áradása és a talajvíz egyaránt komoly problémát jelenthet, ha a víz mennyisége eléri a kritikus mértéket. Ez ellen védekezni kell, a tulajdonosok felelőssége, hogy a megfelelő módszerrel védekezzenek a „természet támadása” ellen.

És ebben segítenek a speciális szivattyúk

A webáruházunk kínálatában megtalálhatóak azok a gépek, amelyek pont az ilyen problémákra kínálnak megoldást. Segítségükkel mindenki megóvhatja az adott területet, így se a talajvíz, se az árvíz nem jelenthet problémát.

A vágókéses, vagy más néven darálós szivattyúk létrejöttét például pont az ilyen speciális helyzetek ihlették. A hordalékkal erősen terhelt belvizet a szivattyú a megnövelt méretű száján keresztül szívja magába. A szerkezet belsejében található kések felaprítják a nagyobb darabokat, így a víz gond nélkül kijuthat az elöntött zónából.

Ne hagyja, hogy a belvíz jelentős károkat okozzon, gondoskodjon a területe védelméről még ma. Szivattyú kínálatunkban rátalálhat az Ön számára tökéletes berendezésre, így nem kell többet aggódnia. Ha kérdése adódna, bátran keressen minket – kérjen segítséget munkatársainktól, és találjon rá a tökéletes megoldásra.Megosztás másokkal: