VL SZIVATTYÚ KFT.  Tel.: 06-29/320-150  E-mail: info@vlbt.huhttps://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

A tökéletes szennyvízkezelés titka - Amit a zagyszivattyúról tudni érdemes

2016. Március 31.

A tökéletes szennyvízkezelés titka - Amit a zagyszivattyúról tudni érdemes

A különböző típusú szivattyúk eltérő folyadékok szállítására alkalmasak. Mind a háztartásokban, mind az ipari felhasználásban szükség van ezekre az eltérő funkciójú berendezésekre, hiszen csakis így találhatunk megoldást minden problémás területre.

Például a szennyvízkezelésre

A szennyvíz sajátossága, hogy szuszpendált halmazállapotú nagyobb darabokat is tartalmaz, aminek következtében speciális berendezés szükséges a problémamentes szállításához. Az eső-, kút-, illetve talajvíz – azaz a szennyezett víz esetében alkalmazott merülő szivattyú nem jelent tökéletes megoldást, hiszen ezekben az estekben csupán az apró szemcséjű szennyeződésekkel kell megküzdenie a berendezésnek.

A szennyvízkezeléshez egyedi megoldásra van szükség

És ez nem más, mint a szennyvízszivattyú, vagy más néven zagyszivattyú. Ezek képesek megoldani a szuszpendált darabok okozta problémákat, ugyanis nem dugulnak el olyan egyszerűen. Kezelik a nagyobb szennyeződéseket, így abszolút problémamentes megoldást kínálnak mindig.

Még a rendkívüli helyzetekben is

A zagyszivattyúk a lakossági és az ipari igényeket egyaránt képesek kielégíteni, hiszen a folyadék és az épített környezet várható tulajdonságaira való tekintettel finomítható a szennyvízszivattyú fajtája. Azokban az esetekben például, amikor számítani lehet szálas anyag (fű, sás, levelek stb.) jellegű szennyeződésre, erősen ajánlott az úgynevezett darálós szennyvízszivattyú használata. Ennek ugyanis nemcsak a nagy áteresztőképessége, hanem a vágótárcsája illetve a vágókése is gondoskodik az akadálytalan folyadékáramlásról.

A még jobb felhasználás érdekében

A Szennyvízszivattyúk úszókapcsolóval is elláthatóak, amelyek megakadályozzák a szárazon futást, és ezzel együtt a berendezés károsodását.

A megfelelő választás

A szennyvízszivattyú vásárlásakor elsődleges feladat, hogy meghatározzuk a várható folyadék jellegét, mennyiségét, az átemeléshez szükséges magasságot és minden olyan körülményt, amely befolyással lehet a zagyvízszivattyú működésére.

A pontos adatokhoz érdemes szakember segítségét kérni – munkatársaink ezen a téren is állnak rendelkezésre.Megosztás másokkal: