VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket személyes átvételel is megrendelhetik (csak webáruházas rendelés esetén), vagy szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

A tökéletes szennyvízkezelés titka - Amit a zagyszivattyúról tudni érdemes

2016. Március 31.

A tökéletes szennyvízkezelés titka - Amit a zagyszivattyúról tudni érdemes

A különböző típusú szivattyúk eltérő folyadékok szállítására alkalmasak. Mind a háztartásokban, mind az ipari felhasználásban szükség van ezekre az eltérő funkciójú berendezésekre, hiszen csakis így találhatunk megoldást minden problémás területre.

Például a szennyvízkezelésre

A szennyvíz sajátossága, hogy szuszpendált halmazállapotú nagyobb darabokat is tartalmaz, aminek következtében speciális berendezés szükséges a problémamentes szállításához. Az eső-, kút-, illetve talajvíz – azaz a szennyezett víz esetében alkalmazott merülő szivattyú nem jelent tökéletes megoldást, hiszen ezekben az estekben csupán az apró szemcséjű szennyeződésekkel kell megküzdenie a berendezésnek.

A szennyvízkezeléshez egyedi megoldásra van szükség

És ez nem más, mint a szennyvízszivattyú, vagy más néven zagyszivattyú. Ezek képesek megoldani a szuszpendált darabok okozta problémákat, ugyanis nem dugulnak el olyan egyszerűen. Kezelik a nagyobb szennyeződéseket, így abszolút problémamentes megoldást kínálnak mindig.

Még a rendkívüli helyzetekben is

A zagyszivattyúk a lakossági és az ipari igényeket egyaránt képesek kielégíteni, hiszen a folyadék és az épített környezet várható tulajdonságaira való tekintettel finomítható a szennyvízszivattyú fajtája. Azokban az esetekben például, amikor számítani lehet szálas anyag (fű, sás, levelek stb.) jellegű szennyeződésre, erősen ajánlott az úgynevezett darálós szennyvízszivattyú használata. Ennek ugyanis nemcsak a nagy áteresztőképessége, hanem a vágótárcsája illetve a vágókése is gondoskodik az akadálytalan folyadékáramlásról.

A még jobb felhasználás érdekében

A Szennyvízszivattyúk úszókapcsolóval is elláthatóak, amelyek megakadályozzák a szárazon futást, és ezzel együtt a berendezés károsodását.

A megfelelő választás

A szennyvízszivattyú vásárlásakor elsődleges feladat, hogy meghatározzuk a várható folyadék jellegét, mennyiségét, az átemeléshez szükséges magasságot és minden olyan körülményt, amely befolyással lehet a zagyvízszivattyú működésére.

A pontos adatokhoz érdemes szakember segítségét kérni – munkatársaink ezen a téren is állnak rendelkezésre.Megosztás másokkal: