VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket személyes átvételel is megrendelhetik (csak webáruházas rendelés esetén), vagy szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Bemutatkozik a szennyvíz átemelő szivattyú

2015. Október 13.

Bemutatkozik a szennyvíz átemelő szivattyú

A kulturált és megfelelő körülmények megteremtéséhez megannyi feltételnek teljesülnie kell a modern háztartásokban és munkahelyeken. Az ott élők és dolgozók számára ugyanis az olyan alapvető elvárások mellett, mint az áram, a víz és a fűtés; a szennyvízkezelésről is gondoskodni kell. Ez utóbbira léteznek hatékony megoldások, mégis előfordul, hogy a szokványostól eltérő módszert kell alkalmazni.

És ilyenkor remek segítség a szennyvízátemelő szivattyú

Hogy mégis mi ilyen különleges ebben a berendezésben?

A szennyvízkezelés mindaddig nem jelent különösebb problémát, amíg a közmű csatornahálózata fölött található a családi ház vagy irodaház azon helyisége, ahonnan a vízelvezetésről gondoskodni kell. Más esetben azonban speciális megoldásra van szükség – és ilyenkor lép a képbe aszennyvízátemelő szivattyú. Ez a berendezés ugyanis gondoskodik a szennyvíz elszállításáról alagsorok, pincehelyiségek, hegyoldalban épített családi házak vagy szuterének esetében.

De ehhez választani is tudni kell

Ma már számos márka kínál különböző szivattyúkat, amelynek más és más a kialakítása, illetve eltérő árkategóriába tartoznak. Amennyiben a vásárláson gondolkozunk mindenképp érdemes alaposan felmérnünk, hogy pontosan mire is lenne szükségünk, hiszen csak a jól megválasztott berendezés lehet a szennyvízkezelés „koronázatlan királya”.

A jó átemelő szivattyú tulajdonságai

A szennyvíz átemelő szivattyú esetében messze nem az „olcsóság” számít a legpozitívabb tulajdonságnak, ugyanis ebben az esetben bőven akadnak az árnál jóval fontosabb paraméterek.

Az átemelő szivattyú előnye a kompakt kialakítás, a csendes üzemelés, a szagmentes kialakítás, valamint a gazdaságos lehetőség. Elengedhetetlenül fontos ugyanis, hogy a szivattyú hatékonyan és megbízhatóan működjön – és ezeknek az elvárásoknak bizony sokszor a prémiumkategóriás berendezések felelnek meg.

 A szennyvízkezelés megoldása minden családi ház és iroda esetében elvárás. Ezzel nincs is probléma, amíg a helyiségek elhelyezkedése megengedi az egyszerű kivitelezést. A speciális esetekben azonban különleges megoldásra van szükség – szerencsére itt van nekünk a szennyvíz átemelő szivattyú, ami a különleges helyzetekben is gondoskodik a kulturált és komfortos környezetről.Megosztás másokkal: