VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket személyes átvételel is megrendelhetik (csak webáruházas rendelés esetén), vagy szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Fűtési rendszerek és a Grundfos szivattyú - 2. rész

2015. December 15.

Fűtési rendszerek és a Grundfos szivattyú - 2. rész

 

Ha minőségi megoldásra van szükség a hétköznapokban, akkor a dán Grundfos termékek között garantáltan megtalálhatjuk a tökéletest – kevés jobb és komplexebb cég létezik a szivattyú piacon. Mindezt bebizonyítandó, előző cikkünkben két fűtési rendszert mutattunk be, amelyekhez a Grundfosnál remek kiegészítőkre bukkanhatunk.

A dán gyártó szivattyúi nem csak a korábban bemutatott egy- és kétcsöves rendszerek, valamint a padlófűtés esetében nyújtanak segítséget. A Grundfos kivétel nélkül minden fűtési rendszerhez kínál szivattyúkat, amelyek garantáltan előnyére válnak minden otthonnak.

Kazánok és alternatív megoldások

A fali és az álló kazánok működéséhez akkor van szükség szivattyúra, ha abba eredetileg nincs beépítve ez a kiegészítő. Ezek, a szivattyú nélküli típusok alternatív tüzelőanyaggal is működhetnek, amelyek egyébként magasabb hőmérséklet előállítására képesek. A Grundfos ezek mindegyikéhez kínál termékeket, amelynek kiválasztásakor természetesen figyelembe kell venni a tüzelőanyag minőségét.

A meleg vízhez és a fűtéshez egyéb alternatív lehetőségeket, például napkollektorokat, a talajvizet vagy a talaj által termelt hőt is felhasználhatjuk. Ezekben az esetekben is érdemes átnézni a Grundfos termékpalettáját, hiszen remek megoldásokra találhatunk.

A használati melegvíz-keringetés

A használati melegvíz-keringetés lényege, hogy a fűtés egy bizonyos hőmérsékletű víz cirkulációjával megoldható.

Egyre többen fedezik fel a rendszerben rejlő lehetőségeket, és ismerik fel ennek megannyi előnyét. Ez a kiegészítő lehetővé teszi, hogy a cirkulációs vezeték vízveszteség nélkül működhessen, valamint igen csendes, tartós, takarékos és megbízható. Emellett további pozitívuma, hogy napkollektorokkal/napelemekkel is működtethető, tehát teljes mértékben környezetbarát. Ráadásul képes azonnal biztosítani a meleg vizet, így nem kell minden egyes alkalommal több liter hideg vizet elpocsékolni.

 A Grundfos minőségi szivattyúi tökéletes és praktikus kiegészítői az otthonoknak, legyen szó akármilyen fűtési rendszerről.

 Megosztás másokkal: