VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Fontos Információ!
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Az EUR/HUF árfolyam nagymértékű változása miatt, csak a raktáron lévő termékek árát tudjuk garantálni!
A rendelésre érkező termékek webáruházban szereplő ára csak tájékoztató jellegű, ezekről kérjen információt elérhetőségeinken!

Fűtési rendszerek és a Grundfos szivattyú - 2. rész

2015. December 15.

Fűtési rendszerek és a Grundfos szivattyú - 2. rész

 

Ha minőségi megoldásra van szükség a hétköznapokban, akkor a dán Grundfos termékek között garantáltan megtalálhatjuk a tökéletest – kevés jobb és komplexebb cég létezik a szivattyú piacon. Mindezt bebizonyítandó, előző cikkünkben két fűtési rendszert mutattunk be, amelyekhez a Grundfosnál remek kiegészítőkre bukkanhatunk.

A dán gyártó szivattyúi nem csak a korábban bemutatott egy- és kétcsöves rendszerek, valamint a padlófűtés esetében nyújtanak segítséget. A Grundfos kivétel nélkül minden fűtési rendszerhez kínál szivattyúkat, amelyek garantáltan előnyére válnak minden otthonnak.

Kazánok és alternatív megoldások

A fali és az álló kazánok működéséhez akkor van szükség szivattyúra, ha abba eredetileg nincs beépítve ez a kiegészítő. Ezek, a szivattyú nélküli típusok alternatív tüzelőanyaggal is működhetnek, amelyek egyébként magasabb hőmérséklet előállítására képesek. A Grundfos ezek mindegyikéhez kínál termékeket, amelynek kiválasztásakor természetesen figyelembe kell venni a tüzelőanyag minőségét.

A meleg vízhez és a fűtéshez egyéb alternatív lehetőségeket, például napkollektorokat, a talajvizet vagy a talaj által termelt hőt is felhasználhatjuk. Ezekben az esetekben is érdemes átnézni a Grundfos termékpalettáját, hiszen remek megoldásokra találhatunk.

A használati melegvíz-keringetés

A használati melegvíz-keringetés lényege, hogy a fűtés egy bizonyos hőmérsékletű víz cirkulációjával megoldható.

Egyre többen fedezik fel a rendszerben rejlő lehetőségeket, és ismerik fel ennek megannyi előnyét. Ez a kiegészítő lehetővé teszi, hogy a cirkulációs vezeték vízveszteség nélkül működhessen, valamint igen csendes, tartós, takarékos és megbízható. Emellett további pozitívuma, hogy napkollektorokkal/napelemekkel is működtethető, tehát teljes mértékben környezetbarát. Ráadásul képes azonnal biztosítani a meleg vizet, így nem kell minden egyes alkalommal több liter hideg vizet elpocsékolni.

 A Grundfos minőségi szivattyúi tökéletes és praktikus kiegészítői az otthonoknak, legyen szó akármilyen fűtési rendszerről.

 Megosztás másokkal: