VL SZIVATTYÚ KFT.
+36-29-320-150 Tel.: 06-29/320-150
Kapcsolatfelvétel E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu

A takarékosság mestere a használati melegvíz-keringető szivattyú

Nyitólap   »   Blog   »   A takarékosság mestere a használati melegvíz-keringető szivattyú
2015. November 4.

A takarékosság mestere a használati melegvíz-keringető szivattyú

 

A csapot megnyitva kb. 50-60 másodpercet kell várnunk, mire valóban melegvíz érkezik a csövekből. Mindeközben, szinte észrevétlenül megannyi liter értékes vizet pocsékolunk el – egy háromfős család évente akár 16 ezer litert. Mindez pedig sem gazdasági, sem pedig környezeti szempontból nem ideális.

De van megoldás ellene

A használati melegvíz-keringető szivattyú az ipari létesítmények mellett a bérházak és a családi házak számára is rendkívül praktikus. Az eszköz használatával értékes másodperceket, forintokat és litereket menthetünk meg, hiszen többé nem kell várnunk a meleg vízre.

Mert a szivattyú gyors és hatékony

A rendszer lehetővé teszi, hogy a víz megfelelő hőmérsékleten és mennyiségben érkezzen, a csap megnyitását követően azonnal. Ez a 21. századi vívmány a mindennapok során biztosítja a komfortos életkörülményeket, hiszen sem kézmosáskor, sem zuhanyzáskor nem kell várakoznunk.

Ez pedig elképesztő mennyiségű megtakarítást jelent

Az eszköz legfontosabb feladata, hogy a megfelelő módon folyamatosan keringesse a meleg vizet az elosztórendszerben. Ennek köszönhetően nem hűl ki a folyadék, így minden esetben azonnal megérkezik a kívánt hőmérsékletű víz – így spórolva meg az értékes litereket. A használati melegvíz-keringető szivattyút kedvező áron be lehet szerezni, vagyis a napi 10-15 (vagy akár 20) literes pazarlás könnyedén megállítható. Mindennek általában reggel és este látjuk a legnagyobb hasznát, hiszen a meleg víz felhasználása ezekben az időszakokban a legmagasabb.

De milyet válasszunk?

Egy családi házban magas elvárások érvényesek a szivattyúval szemben, hiszen egy ilyen eszköznek nemcsak kiváló minőségűnek, hanem tartósnak, takarékosnak, megbízhatónak és csendesnek is kell lennie. Ez abszolút érthető, hiszen a keringető szivattyú ára kizárólag abban az esetben térül meg, ha költséghatékonyan működik; és abban az esetben komfortos a használata, ha minden szempontból tökéletesen kiegészíti az otthonunkat.

Ha hosszú távra keresünk megbízható eszközt, akkor érdemes a Grundfos, Wilo és Lowara termékek közül választani, amelyek garantáltan teljesítik a hozzájuk fűzött reményeket.

A melegvíz-keringető szivattyúk remek kiegészítői a háztartásoknak. Ezekkel gazdaságosabbá, energiatakarékosabbá, és jóval komfortosabbá tehetjük az otthonunkat.

 

 Megosztás másokkal:

Hozzászólások