VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket személyes átvételel is megrendelhetik (csak webáruházas rendelés esetén), vagy szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

A takarékosság mestere a használati melegvíz-keringető szivattyú

2015. November 4.

A takarékosság mestere a használati melegvíz-keringető szivattyú

A csapot megnyitva kb. 50-60 másodpercet kell várnunk, mire valóban melegvíz érkezik a csövekből. Mindeközben, szinte észrevétlenül megannyi liter értékes vizet pocsékolunk el – egy háromfős család évente akár 16 ezer litert. Mindez pedig sem gazdasági, sem pedig környezeti szempontból nem ideális.

De van megoldás ellene

A használati melegvíz-keringető szivattyú az ipari létesítmények mellett a bérházak és a családi házak számára is rendkívül praktikus. Az eszköz használatával értékes másodperceket, forintokat és litereket menthetünk meg, hiszen többé nem kell várnunk a meleg vízre.

Mert a szivattyú gyors és hatékony

A rendszer lehetővé teszi, hogy a víz megfelelő hőmérsékleten és mennyiségben érkezzen, a csap megnyitását követően azonnal. Ez a 21. századi vívmány a mindennapok során biztosítja a komfortos életkörülményeket, hiszen sem kézmosáskor, sem zuhanyzáskor nem kell várakoznunk.

Ez pedig elképesztő mennyiségű megtakarítást jelent

Az eszköz legfontosabb feladata, hogy a megfelelő módon folyamatosan keringesse a meleg vizet az elosztórendszerben. Ennek köszönhetően nem hűl ki a folyadék, így minden esetben azonnal megérkezik a kívánt hőmérsékletű víz – így spórolva meg az értékes litereket. A használati melegvíz-keringető szivattyút kedvező áron be lehet szerezni, vagyis a napi 10-15 (vagy akár 20) literes pazarlás könnyedén megállítható. Mindennek általában reggel és este látjuk a legnagyobb hasznát, hiszen a meleg víz felhasználása ezekben az időszakokban a legmagasabb.

De milyet válasszunk?

Egy családi házban magas elvárások érvényesek a szivattyúval szemben, hiszen egy ilyen eszköznek nemcsak kiváló minőségűnek, hanem tartósnak, takarékosnak, megbízhatónak és csendesnek is kell lennie. Ez abszolút érthető, hiszen a keringető szivattyú ára kizárólag abban az esetben térül meg, ha költséghatékonyan működik; és abban az esetben komfortos a használata, ha minden szempontból tökéletesen kiegészíti az otthonunkat.

Ha hosszú távra keresünk megbízható eszközt, akkor érdemes a Grundfos, Wilo és Lowara termékek közül választani, amelyek garantáltan teljesítik a hozzájuk fűzött reményeket.

A melegvíz-keringető szivattyúk remek kiegészítői a háztartásoknak. Ezekkel gazdaságosabbá, energiatakarékosabbá, és jóval komfortosabbá tehetjük az otthonunkat.

 

 Megosztás másokkal:

Hozzászólások