VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket személyes átvételel is megrendelhetik (csak webáruházas rendelés esetén), vagy szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Hogyan segítünk vevőinknek?

2016. Augusztus 8.

Hogyan segítünk vevőinknek?

A megfelelő szivattyú kiválasztása szakértő tervezést kíván

Sokszor hallani olyan, félresikerült vásárlásokról, beruházásokról, amikor már a tervezési fázisban hiba történt: a nem megfelelő szakértelemmel rendelkező kereskedő olyan szivattyút, műszaki megoldást ajánlott a gyanútlan, laikus vevőnek, amely később nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket.

Sok esetben nem csak erről van szó: anyagi kárt, bosszúságot, hibás működést eredményezett.

Mit lehet ilyenkor tenni?

Nehéz kérdés, hiszen egy szóban elhangzott rossz tanács után a kereskedő „széttárja a kezét”, és jogi felelősséget nem lehet, vagy nagyon nehézkes rajta érvényesíteni.

A legjobb, ha rögtön gondosan választjuk meg ”tanácsadónkat”!  Ne legyen a szivattyú-vásárlás fél év múlva, a használat során sem rémálom.

Olyan cégtől vásároljunk, amely:

-         Megfelelő referenciákkal rendelkezik, interneten lekövethető

-         Van saját szervize

-         Nem egy éve foglalkozik szivattyúkkal

-         Korrekt garanciát vállal

-         Neves szivattyúgyártó cégek által is elismert, minősített partner

-         Telefonon, emailben és személyesen is elérhető szükség esetén

-         …és nem utolsó sorban: magabiztos szakértelme már az első beszélgetés alkalmával szimpátiát ébreszt!

A szivattyú kiválasztásánál a vevő sokszor nem tudja, mennyi vizet fog majd használni, ezért a szakértő eladó feladata, hogy a megfelelő emelőmagasságot és tömegáramot meghatározza: ezeknek a műszaki paramétereknek az ismeretéhez szakember kell, ezt nem lehet elvárni a vásárlótól, viszont rendkívül fontos, hiszen leginkább ezen áll vagy bukik majd a megfelelő működés a későbbiekben.

Azzal is tisztában kell lennie a tanácsadónak, hogy a víznyomásnak két összetevője van: a statikus hányad, amivel a vizet kinyerjük a kútból, ez méterben kifejezve, elosztva 10-el megadja a szükséges nyomás értékét. Ezen az értéken felül egy átlagos, kertes családi ház esetén még 2,5-3 bar üzemi nyomás ajánlott.

Az üzemzavar eseteire is gondolnunk kell: ennek megfelelően kell összehangolni a kapacitást és a csövek áteresztő képességét. Ha valami nem kapcsol ki a rendszerben, és a szivattyú képes 10 baros zárónyomást létrehozni, azt nem fogja kibírni egy 6 bar-os nyomásra tervezett csőrendszer.  Ezért kell mindig felültervezni a rendszert, és egymáshoz illeszteni a csövek és a szivattyú terhelhetőségét és maximális terhelését.

Kérje szakértőnk díjmentes tanácsát, felmérését minden kötelezettség nélkül, ha szivattyú-vásárlás előtt áll, leendő rendszerét tervezi! Levesszük az Ön válláról a terheket, és biztos lehet benne, hogy jól működő, üzembiztos és gazdaságos rendszert tud majd üzemeltetni a segítségünkkel.

Ne kockáztasson balesetet, sérülést, pénzveszteséget! Hívjon Bennünket ingyenes tanácsadásért.Megosztás másokkal: