VL SZIVATTYÚ KFT.
+36-29-320-150 Tel.: 06-29/320-150
Kapcsolatfelvétel E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu

Szivattyútechnikai ars poeticánk

Nyitólap   »   Blog   »   Szivattyútechnikai ars poeticánk
2016. Május 21.

Szivattyútechnikai ars poeticánk

A lehető legjobb, amit egy embernek kívánni lehet a harmónia és a boldogság mellett az az, hogy foglalkozzon olyan dologgal, ami örömmel tölti el. Nekünk ez sikerült, még ha egy egészen furcsa területen is találtunk rá erre a harmóniára. Hivatás- és küldetéstudatot találtunk a szivattyútechnikában, és a minőségi szivattyúk forgalmazásában, ami utólag belegondolva nem is volt olyan nehéz.

Szivattyúkat forgalmazunk és beismerjük, hogy ez talán nem tekinthető annyira szexi tevékenységi körnek, mi azért büszkék vagyunk erre. Úgy gondoljuk, hogy az 1993-as indulás óta sokat fejlődtünk, és egyre sikeresebbek vagyunk, ami leginkább két dolognak köszönhető: szeretjük, amit csinálunk és ami még fontosabb, értünk is hozzá.

A szivattyútechnika egy egészen különös szegmense a gépészeti megoldásoknak, az iparban és a háztartásokban egyaránt használt berendezésről van szó. A szivattyú – bár van rá példa – a legritkább esetben szolgál kényelmi funkciókat, a legtöbb esetben nélkülözhetetlen bizonyos problémák kiküszöbölése érdekében.

Az évek folyamán biztosan ragadt ránk is egy kicsi (vagy talán annál több is) a beszállítóink hozzáállásából, de ennek mi csak örülünk. Aki eltöltött már pár évet ebben a szakmában, az biztos lehet benne, hogy csupán üzleti szemlélettel, csak a profitot kergetve nem lehet hosszútávon sikeres egy cég. A szivattyú ugyebár folyadék áramoltatására való berendezés, ennélfogva szivattyúznak olajat, benzint, tejet, bort, de leginkább és mindenekelőtt vizet. Utóbbi pedig a világ jelentős részén kincs és olykor átok is egyszerre, a folyamatosan fejlődő szivattyútechnika kiváló eszköz a néha zabolátlan édesvíz rendszabályozására.

A küldetéstudat fontos számunkra és mi más lehetne ez, mint a legmagasabb minőségi követelményeknek való megfelelés. A nemzetközi szabályozások, tanúsítványok mellett saját magunkat is folyamatosan növekvő terhelésnek vetjük alá, már ami a minőségi elvárásokat illeti. Ezért elégedettek velünk maximálisan a vásárlóink, és ezért tudunk mi is egyre feljebb és feljebb lépni a szivattyútechnikában.Megosztás másokkal: