VL SZIVATTYÚ KFT.
+36-29-320-150 Tel.: 06-29/320-150
Kapcsolatfelvétel E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu

Csapjon le az akciós tételekre!

Nyitólap   »   Blog   »   Csapjon le az akciós tételekre!
2016. Május 16.

Csapjon le az akciós tételekre!

A szivattyuwebaruhaz.hu akciós kínálatában rendszeresen ajánlunk olyan szivattyúkat, amelyek a többi berendezésünkhöz hasonlóan szintén kifogástalan működésűek. A gyártó, vagy a mi saját elhatározásunkból ezek a tételek olcsóbbak, több tízezer forintot is megspórolhat így a szivattyúján.

Akciós szivattyúinktól valamiért félni szoktak a vásárlóink, pedig a szivattyú nem frissáru, nem jár le pár nap múlva a szavatossága, de még csak nem is sérült termék. Teljes értékű készülékekről van szó, amit a gyártó valamiért nekünk is akciósan szállított, és mi nem raktuk rá a plusz hasznunkat, inkább a korábbi árhoz képest kedvezőbben kínáljuk a vevőinknek.

Ezzel természetesen a szivattyuwebaruhaz.hu is jól jár, de úgy érezzük, hogy az igazi nyertese ezeknek az akcióknak mégiscsak Ön, a kedves vásárló. Ahogy a szivattyú nem frissáru, úgy nem is pár száz forintos megtakarításról beszélhetünk, amikor az akciós szivattyúk között böngészünk. Az akár 20%-os árengedmény egy minőségi szivattyú esetében több tízezer forint is lehet, ez azért jelentős és érezhető kedvezmény napjainkban.

Általában 100-200 darab körüli az akciós szivattyúink száma, de ez természetesen folyamatosan változik, a beszállítóink kedvezményeitől függően. Van olyan persze, hogy mi is kiakciózunk egy-egy szivattyút, erre akkor kerül sor, ha már csak 1-2 darab van egy adott típusból és nem tudjuk miatta hova rakni a legújabb szivattyúinkat. Bár az akciós szekciónk is szép számú szivattyúval bír, ezért nem végtelen a készlet, érdemes a szimpatikus szivattyúkra minél hamarabb lecsapni.

Az akciós szivattyú vásárlását azonban nem érdemes erőltetni, hiszen minden szituáció más és más megoldást követel meg, gyakran előfordul, hogy a későbbiekben kamatostul kell megfizetni a kis spórolást a nem megfelelő szivattyú használata miatt. Éppen ezért ajánljuk minden kedves érdeklődőnek, hogy bátran kérdezzenek tőlünk, szakértő kollégáink felmérik az Ön igényeit, és ha éppen van olyan termék az „AKCIÓK” fül alatt, amilyenre szüksége van, akkor biztos lehet benne, hogy azt fogjuk előbb ajánlani.Megosztás másokkal: