VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket személyes átvételel is megrendelhetik (csak webáruházas rendelés esetén), vagy szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

WILO – a precíz és szép szivattyúk atyja

2016. Április 5.

WILO – a precíz és szép szivattyúk atyja

Lehet szeretni vagy nem szeretni a német mentalitást, a megalkuvást nem tűrő pontosságot és a mindenek felett álló precizitást, de egyben úgy érezzük, hogy mindenki egyetért: műszaki területen nehéz felvenni a versenyt a német termékekkel. A WILO szivattyúk megtestesítik mindazt, amit a német munkamorálról gondolunk, a WILO mérnökei kompromisszumok nélküli, végtelenül precíz szivattyúkat alkotnak 1872 óta.

 A WILO szakemberei az elmúlt majdnem 150 évben az egész világon bizonyították, hogy miért legendás a német mentalitás és a munkavégzés során tanúsított fegyelmezettség. Szivattyúik a német precizitás „élő”, de legalábbis funkcionáló szobrai is lehetnének, beszéljünk a szivattyútechnika bármelyik ágáról. A WILO szivattyúi kitűnőek háztartási, vagy ipari célra ugyanúgy, mint ahogy megállják a helyüket a kommunális létesítményekben és a kereskedelmi egységekben is. A WILO mindent tud, amit a szivattyúkról tudni lehet, széles, tulajdonképpen valamennyi részterületet lefedő kínálatuk már-már zavarba ejtően sokoldalú vállalatról árulkodik.

 Szivattyú webshopunk jelenleg a következő kategóriákban kínál Önnek precíz WILO szivattyúkat: fűtési keringető szivattyú, használati melegvíz-keringető szivattyú, Drainlift szennyvízátemelő berendezés. A felsorolásból is látszik, de a félreértések elkerülése végett szükségesnek tartjuk leírni, hogy szivattyú webáruházunk a WILO szivattyúk területén főleg a háztartási és az ipari szegmensre specializálódott szivattyúkkal foglalkozik.

 Őszintén megvalljuk, hogy mi különösen nagy kedvelői vagyunk a WILO szivattyúknak, hiszen ebben az esetben nem csak egy kifogástalanul működő berendezésről van szó. A WILO szivattyúk megjelenésükkel, formatervezésükkel egyszerre közvetítenek magabiztosságot és szépséget, bármennyire is hat furcsának az utóbbi jelző például egy keringető szivattyú esetében. Igen, a WILO szivattyúi szépek, öröm rájuk nézni, még ha nem is cserélnénk le egy szép festményre, azért nem árt, ha a szivattyú is kellemes megjelenéssel bír.Megosztás másokkal: