VL SZIVATTYÚ KFT.
+36-29-320-150 Tel.: 06-29/320-150
Kapcsolatfelvétel E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu

WILO – a precíz és szép szivattyúk atyja

Nyitólap   »   Blog   »   WILO – a precíz és szép szivattyúk atyja
2016. Április 5.

WILO – a precíz és szép szivattyúk atyja

Lehet szeretni vagy nem szeretni a német mentalitást, a megalkuvást nem tűrő pontosságot és a mindenek felett álló precizitást, de egyben úgy érezzük, hogy mindenki egyetért: műszaki területen nehéz felvenni a versenyt a német termékekkel. A WILO szivattyúk megtestesítik mindazt, amit a német munkamorálról gondolunk, a WILO mérnökei kompromisszumok nélküli, végtelenül precíz szivattyúkat alkotnak 1872 óta.

 A WILO szakemberei az elmúlt majdnem 150 évben az egész világon bizonyították, hogy miért legendás a német mentalitás és a munkavégzés során tanúsított fegyelmezettség. Szivattyúik a német precizitás „élő”, de legalábbis funkcionáló szobrai is lehetnének, beszéljünk a szivattyútechnika bármelyik ágáról. A WILO szivattyúi kitűnőek háztartási, vagy ipari célra ugyanúgy, mint ahogy megállják a helyüket a kommunális létesítményekben és a kereskedelmi egységekben is. A WILO mindent tud, amit a szivattyúkról tudni lehet, széles, tulajdonképpen valamennyi részterületet lefedő kínálatuk már-már zavarba ejtően sokoldalú vállalatról árulkodik.

 Szivattyú webshopunk jelenleg a következő kategóriákban kínál Önnek precíz WILO szivattyúkat: fűtési keringető szivattyú, használati melegvíz-keringető szivattyú, Drainlift szennyvízátemelő berendezés. A felsorolásból is látszik, de a félreértések elkerülése végett szükségesnek tartjuk leírni, hogy szivattyú webáruházunk a WILO szivattyúk területén főleg a háztartási és az ipari szegmensre specializálódott szivattyúkkal foglalkozik.

 Őszintén megvalljuk, hogy mi különösen nagy kedvelői vagyunk a WILO szivattyúknak, hiszen ebben az esetben nem csak egy kifogástalanul működő berendezésről van szó. A WILO szivattyúk megjelenésükkel, formatervezésükkel egyszerre közvetítenek magabiztosságot és szépséget, bármennyire is hat furcsának az utóbbi jelző például egy keringető szivattyú esetében. Igen, a WILO szivattyúi szépek, öröm rájuk nézni, még ha nem is cserélnénk le egy szép festményre, azért nem árt, ha a szivattyú is kellemes megjelenéssel bír.



Megosztás másokkal: