VL SZIVATTYÚ KFT.
+36-29-320-150 Tel.: 06-29/320-150
Kapcsolatfelvétel E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu

Csőszivattyú egy-két-há’

Nyitólap   »   Blog   »   Csőszivattyú egy-két-há’
2016. Március 29.

Csőszivattyú egy-két-há’

Nekünk is egyszerűbb dolgunk lenne, ha létezne egy univerzális szivattyú, ami 100 méteres mélységből ugyanúgy felhozza a vizet, mint egy 5 méter mély ásott kútból, de ez sajnos nincs így. Nem azért, mert a szivattyú-technika még nem jutott el arra a fejlettségi szintre, hogy létezzen egy szuperszivattyú, hanem, mert a különböző mélységekben és körülmények között található vizek más-más teljesítményű és felépítésű szivattyút követelnek meg. Így van ez a csőbúvár szivattyúk esetében is.

 A csőbúvár szivattyú, vagy más nevén csőszivattyú használata főleg a fúrt kutakból kinyerhető víz felszínre hozásában vált ismertté és népszerűvé. Nagy teljesítményű, megbízható, üzembiztos berendezésekről van szó, azonban a csőbúvár szivattyúk kategóriáján belül is megkülönböztetünk több fajtát. Méret és teljesítmény alapján a következő csőszivattyúkat ajánljuk a kínálatunkból.

 3”

 A 3 collos csőszivattyúink között Orlando, Ebara és Grundfos csőbúvár szivattyúkkal állunk a vásárlóink rendelkezésére. Az emelőmagasság és a folyadékszállítási paraméterek szinte modellenként változnak, a 3 collos csőbúvár szivattyúinkat olyan fúrt kutak esetén ajánlatos használni, ahol 80 és 100 mm közé esik a fúrt kút belső átmérője.

 4”

 A 4 collos csőszivattyúink közé túlzás nélkül a legelterjedtebb és legkedveltebb fajta csőbúvár szivattyúink sorolhatók. A széles körben használható Pentax, Pedrollo, Lowara és OFT csőbúvár szivattyúinkat a háztartásokban és az ipari felhasználás, valamint a mezőgazdaság területén egyaránt megtalálhatjuk.

 6”

Elsősorban a mezőgazdaság és az ipari felhasználás által támasztott magas követelményeknek megfelelő és komoly teherbírásra tervezett, nagy teljesítményű csőbúvár szivattyúk.

A csőbúvár szivattyúk szerteágazó családja miatt keressen minket, hogy megtaláljuk az Ön igényeinek leginkább megfelelő csőszivattyút. Láthatja, hogy az egyes kategóriákon belül sem mindegy, hogy milyet választ, az emelőmagasság és a vízhozam változékonysága miatt precíz gépre és pontos szaktanácsadásra van szükség. Bátran keressen minket elektronikus, vagy telefonos elérhetőségeink bármelyikén, örömmel segítünk!Megosztás másokkal: