VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket személyes átvételel is megrendelhetik (csak webáruházas rendelés esetén), vagy szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Csőszivattyú egy-két-há’

2016. Március 29.

Csőszivattyú egy-két-há’

Nekünk is egyszerűbb dolgunk lenne, ha létezne egy univerzális szivattyú, ami 100 méteres mélységből ugyanúgy felhozza a vizet, mint egy 5 méter mély ásott kútból, de ez sajnos nincs így. Nem azért, mert a szivattyú-technika még nem jutott el arra a fejlettségi szintre, hogy létezzen egy szuperszivattyú, hanem, mert a különböző mélységekben és körülmények között található vizek más-más teljesítményű és felépítésű szivattyút követelnek meg. Így van ez a csőbúvár szivattyúk esetében is.

 A csőbúvár szivattyú, vagy más nevén csőszivattyú használata főleg a fúrt kutakból kinyerhető víz felszínre hozásában vált ismertté és népszerűvé. Nagy teljesítményű, megbízható, üzembiztos berendezésekről van szó, azonban a csőbúvár szivattyúk kategóriáján belül is megkülönböztetünk több fajtát. Méret és teljesítmény alapján a következő csőszivattyúkat ajánljuk a kínálatunkból.

 3”

 A 3 collos csőszivattyúink között Orlando, Ebara és Grundfos csőbúvár szivattyúkkal állunk a vásárlóink rendelkezésére. Az emelőmagasság és a folyadékszállítási paraméterek szinte modellenként változnak, a 3 collos csőbúvár szivattyúinkat olyan fúrt kutak esetén ajánlatos használni, ahol 80 és 100 mm közé esik a fúrt kút belső átmérője.

 4”

 A 4 collos csőszivattyúink közé túlzás nélkül a legelterjedtebb és legkedveltebb fajta csőbúvár szivattyúink sorolhatók. A széles körben használható Pentax, Pedrollo, Lowara és OFT csőbúvár szivattyúinkat a háztartásokban és az ipari felhasználás, valamint a mezőgazdaság területén egyaránt megtalálhatjuk.

 6”

Elsősorban a mezőgazdaság és az ipari felhasználás által támasztott magas követelményeknek megfelelő és komoly teherbírásra tervezett, nagy teljesítményű csőbúvár szivattyúk.

A csőbúvár szivattyúk szerteágazó családja miatt keressen minket, hogy megtaláljuk az Ön igényeinek leginkább megfelelő csőszivattyút. Láthatja, hogy az egyes kategóriákon belül sem mindegy, hogy milyet választ, az emelőmagasság és a vízhozam változékonysága miatt precíz gépre és pontos szaktanácsadásra van szükség. Bátran keressen minket elektronikus, vagy telefonos elérhetőségeink bármelyikén, örömmel segítünk!Megosztás másokkal: