VL SZIVATTYÚ KFT.
+36-29-320-150 Tel.: 06-29/320-150
Kapcsolatfelvétel E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu

A Honda szivattyúk bemutatása

Nyitólap   »   Blog   »   A Honda szivattyúk bemutatása
2015. Július 14.

A Honda szivattyúk bemutatása

Bár a Honda név sokakban összeforrt a minőségi és csinos távol-keleti autók képével, a tokiói székhelyű vállalatról érdemes tudni, hogy nemcsak személygépkocsikat, hanem teherautókat, motorkerékpárokat, elektromos generátorokat, robottechnikai és tengeri berendezéseket, valamint sugárhajtóműveket is gyárt.

És nem utolsósorban élen jár a szivattyúk esetében is, amit annak köszönhet, hogy a cég a kezdetektől fogva egyedülálló színvonalú mérnöki teljesítményt nyújt szinte minden téren. Ez a tökéletességre törekvés a Honda-szivattyúknál is látszódik, hiszen a világcég megbízhatóan működű, precíz termékeket dob piacra.

A Honda-szivattyúk

Több más termékével együtt a Honda az amerikai Swepsonville-ben lévő üzemében állítja elő szivattyúit, amelyekre jellemző, hogy azok könnyen mozgathatók és kis helyre is beépíthetők.

Magyarországon a márkától a vízszivattyúk mellett zagyszivattyúk és kémia szivattyúk érhetünk el, és mind a háromra jellemző a takarékos működés, a tartósság és a hatékonyság.

Vízszivattyúk

Hazánkban WX, WH és WB Honda vízszivattyúk kaphatók, amelyek eltérő képességgel rendelkeznek, ezáltal eltérő problémák megoldására lehet őket felhasználni.

A WX 10 kicsi és könnyű, mégis lehet vele megfelelő nyomással locsolni nyílt vízkivitelű helyeken. A WH 20 nagyobb nyomással dolgozik, ideális a mezőgazdasági és kertészeti területek vízellátásához.

A legnagyobb és legerősebb WB két altípussal, a 20-assal és a 30-assal érhető el. A 20-as kisebb, de így is képes több mint 500 liter víz átemelésére. A 30-assal maximálisan 1100 liter vizet tudunk szivattyúzni.

Zagyszivattyúk

Zagyszivattyúkból is három típus, a WT 20, a WT 30 és a WT 40 kapható Magyarországon, amelyek különböző teljesítménnyel és különböző feladatokra használhatók.

A 20-as ideális vízzel teli, szennyezett munkagödrök víztelenítésére, ráadásul könnyű hordozni és telepíteni. A 30-as típust a katasztrófavédelem és a polgári védelem használja előszeretettel, mivel a típus nagy teljesítményre képes, ugyanakkor mobilis és megbízható. A 40-es típus a család legnagyobb teljesítménnyel bíró modellje, amely megállás nélkül képes kármentesíteni; ezt használták a 2006-os dunai árvizeknél is.Megosztás másokkal: