VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket személyes átvételel is megrendelhetik (csak webáruházas rendelés esetén), vagy szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

A Honda szivattyúk bemutatása

2015. Július 14.

A Honda szivattyúk bemutatása

Bár a Honda név sokakban összeforrt a minőségi és csinos távol-keleti autók képével, a tokiói székhelyű vállalatról érdemes tudni, hogy nemcsak személygépkocsikat, hanem teherautókat, motorkerékpárokat, elektromos generátorokat, robottechnikai és tengeri berendezéseket, valamint sugárhajtóműveket is gyárt.

És nem utolsósorban élen jár a szivattyúk esetében is, amit annak köszönhet, hogy a cég a kezdetektől fogva egyedülálló színvonalú mérnöki teljesítményt nyújt szinte minden téren. Ez a tökéletességre törekvés a Honda-szivattyúknál is látszódik, hiszen a világcég megbízhatóan működű, precíz termékeket dob piacra.

A Honda-szivattyúk

Több más termékével együtt a Honda az amerikai Swepsonville-ben lévő üzemében állítja elő szivattyúit, amelyekre jellemző, hogy azok könnyen mozgathatók és kis helyre is beépíthetők.

Magyarországon a márkától a vízszivattyúk mellett zagyszivattyúk és kémia szivattyúk érhetünk el, és mind a háromra jellemző a takarékos működés, a tartósság és a hatékonyság.

Vízszivattyúk

Hazánkban WX, WH és WB Honda vízszivattyúk kaphatók, amelyek eltérő képességgel rendelkeznek, ezáltal eltérő problémák megoldására lehet őket felhasználni.

A WX 10 kicsi és könnyű, mégis lehet vele megfelelő nyomással locsolni nyílt vízkivitelű helyeken. A WH 20 nagyobb nyomással dolgozik, ideális a mezőgazdasági és kertészeti területek vízellátásához.

A legnagyobb és legerősebb WB két altípussal, a 20-assal és a 30-assal érhető el. A 20-as kisebb, de így is képes több mint 500 liter víz átemelésére. A 30-assal maximálisan 1100 liter vizet tudunk szivattyúzni.

Zagyszivattyúk

Zagyszivattyúkból is három típus, a WT 20, a WT 30 és a WT 40 kapható Magyarországon, amelyek különböző teljesítménnyel és különböző feladatokra használhatók.

A 20-as ideális vízzel teli, szennyezett munkagödrök víztelenítésére, ráadásul könnyű hordozni és telepíteni. A 30-as típust a katasztrófavédelem és a polgári védelem használja előszeretettel, mivel a típus nagy teljesítményre képes, ugyanakkor mobilis és megbízható. A 40-es típus a család legnagyobb teljesítménnyel bíró modellje, amely megállás nélkül képes kármentesíteni; ezt használták a 2006-os dunai árvizeknél is.Megosztás másokkal:

Hozzászólások