VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Fontos Információ!
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Az EUR/HUF árfolyam nagymértékű változása miatt, csak a raktáron lévő termékek árát tudjuk garantálni!
A rendelésre érkező termékek webáruházban szereplő ára csak tájékoztató jellegű, ezekről kérjen információt elérhetőségeinken!

Úszókapcsoló rozsdamentes (meleg folyadékra)

 termék/oldal

Tárolásra, töltéshez és ürítéshez, vízhez és egyéb – akár meleg – folyadékokhoz is használható a rozsdamentes úszókapcsoló.

Az úszókapcsolók nagy családjába tartozik; találhatunk közöttük PVC, vagy különböző hosszúságú gumi kábelest, más-más merülési mélységgel rendelkezőket, és úszókapcsoló ellensúlyt is. A rozsdamentes úszókapcsoló kicsi, de erős tagja a családnak: a folyadékba belemerülve ellenáll nem csak a rozsdának, hanem erősen savas vagy lúgos kémhatású folyadékoknak is. Nem fél a mélységtől, elviseli a szélsőségesen magas hőmérsékletet, így sokoldalúsága nem lehet kérdés. Szennyvíztárolókban nélkülözhetetlen, mert a szennyezett víz sem fog ki rajta, ugyanakkor bátran elmerül sörben, borban, tejben vagy gyümölcslében is. A rozsdamentes úszókapcsoló mértéktartó, sőt mértékadó, hiszen részt vesz a folyadék szintjének szabályozásában. Jó szolgálatot tesz a háztartásokban (tartályok, kutak, ciszternák esetében), de ipari alkalmazásban is megállja a helyét.

A rozsdamentes úszókapcsoló megbízható és nélkülözhetetlen segítő a szivattyúzásban, ne halogasson tovább, rendelje meg most!

Szállítási határidő:Jelenleg nem kapható (beszerzés alatt)
Kábel típusa:szilikon
Kapcsolás:Töltés/ürítés
Kapcsolási teljesítmény:0.25 A
50 000 Ft (áfával)
Részletek