VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket személyes átvételel is megrendelhetik (csak webáruházas rendelés esetén), vagy szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Úszókapcsoló rozsdamentes (meleg folyadékra)

 termék/oldal

Tárolásra, töltéshez és ürítéshez, vízhez és egyéb – akár meleg – folyadékokhoz is használható a rozsdamentes úszókapcsoló.

Az úszókapcsolók nagy családjába tartozik; találhatunk közöttük PVC, vagy különböző hosszúságú gumi kábelest, más-más merülési mélységgel rendelkezőket, és úszókapcsoló ellensúlyt is. A rozsdamentes úszókapcsoló kicsi, de erős tagja a családnak: a folyadékba belemerülve ellenáll nem csak a rozsdának, hanem erősen savas vagy lúgos kémhatású folyadékoknak is. Nem fél a mélységtől, elviseli a szélsőségesen magas hőmérsékletet, így sokoldalúsága nem lehet kérdés. Szennyvíztárolókban nélkülözhetetlen, mert a szennyezett víz sem fog ki rajta, ugyanakkor bátran elmerül sörben, borban, tejben vagy gyümölcslében is. A rozsdamentes úszókapcsoló mértéktartó, sőt mértékadó, hiszen részt vesz a folyadék szintjének szabályozásában. Jó szolgálatot tesz a háztartásokban (tartályok, kutak, ciszternák esetében), de ipari alkalmazásban is megállja a helyét.

A rozsdamentes úszókapcsoló megbízható és nélkülözhetetlen segítő a szivattyúzásban, ne halogasson tovább, rendelje meg most!

Szállítási határidő: Raktárról
Kábel típusa:szilikon
Kapcsolás:Töltés/ürítés
Kapcsolási teljesítmény:0.25 A
30 000 Ft (áfával)
db
Részletek