VL SZIVATTYÚ KFT.  Tel.: 06-29/320-150  E-mail: info@vlbt.huhttps://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu

Fontos Információ!

Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.

Úszókapcsoló (PVC kábel)

Úszókapcsolók PVC kábellel – megbízhatóság, tökéletes folyadékszint szabályozás!

Az általunk forgalmazott ITALTECNICA gyártmányú PVC kábellel rendelkező úszókapcsolók között megtalálhatóak a 0,5 méteres, 1 méteres, 10 méteres, 15 méteres és 20 méteres kábelhosszúságú termékek egyaránt. Kábelhossztól függetlenül mindegyik termék alkalmas háztartási és ipari felhasználásra is. Enyhén savas, lúgos vagy semleges folyadék szállítására is alkalmasak, maximum 60 celsius fokos hőmérsékletig. Attól függően, hogy szereléskor hogyan kötik be, funkcióját elláthatja, mint töltő vagy ürítő egység. Ezzel növelni illetve csökkenteni tudjuk a rendelkezésünkre álló folyadékmennyiséget. Az úszóház minden esetben ütésálló polipropilén anyagból készül, így alkalmas élelmiszerrel történő és környezeti hőmérsékleten való érintkezésre egyaránt. Szükség esetén kiegészítő termékként úszókapcsoló ellensúlyt is kínálunk önnek áruházunkban.

PVC kábeles úszókapcsoló? – Ajánljuk önnek az ITALTECNICA számos kábelhosszúságú termékének valamelyikét!