VL SZIVATTYÚ KFT.  Tel.: 06-29/320-150  E-mail: info@vlbt.huhttps://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Sumoto OP4 2W (230V) csőmotor, olajtöltésű

 termék/oldal

Sumoto OP4 2W (230V) csőmotor, olajtöltésű

Az ipari és háztartási felhasználású csőbúvár szivattyúk vékony résekben, vájatokban történő alkalmazása esetén nemcsak a szivattyúnak, hanem a hozzá csatlakozó motornak is csővastagságúnak, pontosabban csővékonyságúnak kell lennie, hiszen csak így tudja üzemkész állapotba hozni az általa működtetett berendezést. Erre a feladatra kiválóan alkalmas a kiválóan megkonstruált olajtöltésű Sumoto csőmotor. A százötven méter vízmélységig alkalmazható, a környezeti tényezőkhöz megfelelően alkalmazkodva, rozsdamentes anyagból készült aszinkron Sumoto olajtöltésű csőmotor. Ebből következően olajhűtésű kivitelben készül, mely megvalósítási forma megfelel a NEMA szabvány előírásainak is. Nemcsak egy, hanem háromfázisú változatban is készül. Arra mindenképpen oda kell figyelni, hogy az egyfázisú kivitel nem tartalmaz kondenzátort. A nem toxikus olajtöltésű Sumoto csőmotor mellett számos tartozékkal, alkatrésszel kiegészíthető a csőszivattyú, hiszen mindenképpen oda kell figyelni a szivattyú motorvédelemre, valamint a hajtás és szűréstechnikára.
Szállítási határidő:Raktárról
Garancia:12 hó
Feszültség:230V-50Hz
Névleges telj. (P1):0.75 kW
Csatlakozás:NEMA szabványú
Névleges áramfelvétel:5.8 A
Tengelytömítés:szén/kerámia/NBR
Tengely:Rozsdamentes AISI304
Fordulatszám:2800 f/perc
87 000 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő:Raktárról
Garancia:12 hó
Feszültség:230V-50Hz
Névleges telj. (P1):1.1 kW
Csatlakozás:NEMA szabványú
Névleges áramfelvétel:7.9 A
Tengelytömítés:szén/kerámia/NBR
Tengely:Rozsdamentes AISI303
Fordulatszám:2800 f/perc
95 000 Ft (áfával)
db
Részletek