VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket személyes átvételel is megrendelhetik (csak webáruházas rendelés esetén), vagy szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Sumoto OP4 2W (230V) csőmotor, olajtöltésű

 termék/oldal

Sumoto OP4 2W (230V) csőmotor, olajtöltésű

Az ipari és háztartási felhasználású csőbúvár szivattyúk vékony résekben, vájatokban történő alkalmazása esetén nemcsak a szivattyúnak, hanem a hozzá csatlakozó motornak is csővastagságúnak, pontosabban csővékonyságúnak kell lennie, hiszen csak így tudja üzemkész állapotba hozni az általa működtetett berendezést. Erre a feladatra kiválóan alkalmas a kiválóan megkonstruált olajtöltésű Sumoto csőmotor. A százötven méter vízmélységig alkalmazható, a környezeti tényezőkhöz megfelelően alkalmazkodva, rozsdamentes anyagból készült aszinkron Sumoto olajtöltésű csőmotor. Ebből következően olajhűtésű kivitelben készül, mely megvalósítási forma megfelel a NEMA szabvány előírásainak is. Nemcsak egy, hanem háromfázisú változatban is készül. Arra mindenképpen oda kell figyelni, hogy az egyfázisú kivitel nem tartalmaz kondenzátort. A nem toxikus olajtöltésű Sumoto csőmotor mellett számos tartozékkal, alkatrésszel kiegészíthető a csőszivattyú, hiszen mindenképpen oda kell figyelni a szivattyú motorvédelemre, valamint a hajtás és szűréstechnikára.
Szállítási határidő:Raktárról
Garancia:12 hó
Feszültség:230V-50Hz
Névleges telj. (P1):0.75 kW
Csatlakozás:NEMA szabványú
Névleges áramfelvétel:5.8 A
Tengelytömítés:szén/kerámia/NBR
Tengely:Rozsdamentes AISI304
Fordulatszám:2800 f/perc
87 000 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő:Raktárról
Garancia:12 hó
Feszültség:230V-50Hz
Névleges telj. (P1):1.1 kW
Csatlakozás:NEMA szabványú
Névleges áramfelvétel:7.9 A
Tengelytömítés:szén/kerámia/NBR
Tengely:Rozsdamentes AISI303
Fordulatszám:2800 f/perc
95 000 Ft (áfával)
db
Részletek