VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket személyes átvételel is megrendelhetik (csak webáruházas rendelés esetén), vagy szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Rastelli 970sz. Hollandi (BB)

 termék/oldal

Rastelli 970sz. Hollandi (BB)

Sok éves szaktudással rendelkező cégünk Rastelli márkájú szerelvényei közt szerepelnek a réz BB hollandik, melyeket háztartási és ipari célokra is lehet használni. Anyaguk réz, és három féle méretben is elérhetőek. A réz menetes Hollandi idom BB kúpos zárású, 0-gyűrű tömítésű. Hatalmas raktárkészletünknek köszönhetően szinte minden terméket a megrendelést követően azonnal szállítani tudunk. Vannak olyan szerelvények, amelyek esetében kicsit hosszabb a várakozási idő, de ilyenkor is csupán pár hetet kell várni a hiányzó termékekre . Ebben az esetben a várakozási idő 3-5 hét. A Rastelli réz hollandi a tiszta víz szállítására képes a megadott hőmérséklet figyelembevételével. Méretüket tekintve is több fajta szerelvény választható. Mivel cégünknek fontos a minőség és vevőink elégedettsége, ezért csak megbízható, hosszú élettartamú szerelvényeket forgalmazunk. A nálunk kapható réz idomok is ilyen hosszú életű, minőségi termékek. Folyamatos használat mellett a maximális megengedett üzemi nyomást is érdemes figyelembe venni, ami azt jelenti, hogy bár kicsit többet bír az alkatrész, de a megengedett nyomást túllépni nem szerencsés, ha nem akarjuk, hogy hamar tönkremenjen.
Szállítási határidő:Megrendelésre kb. 3-5 hét
Méret:1/2" BB
Anyaga:Réz
2 750 Ft (áfával)
Részletek
Szállítási határidő:Megrendelésre kb. 3-5 hét
Méret:3/4" BB
Anyaga:Réz
3 540 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő:Raktárról
Méret:1" BB
Anyaga:Réz
4 520 Ft (áfával)
db
Részletek