VL SZIVATTYÚ KFT.  Tel.: 06-29/320-150  E-mail: info@vlbt.huhttps://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Rastelli 970sz. Hollandi (BB)

 termék/oldal

Rastelli 970sz. Hollandi (BB)

Sok éves szaktudással rendelkező cégünk Rastelli márkájú szerelvényei közt szerepelnek a réz BB hollandik, melyeket háztartási és ipari célokra is lehet használni. Anyaguk réz, és három féle méretben is elérhetőek. A réz menetes Hollandi idom BB kúpos zárású, 0-gyűrű tömítésű. Hatalmas raktárkészletünknek köszönhetően szinte minden terméket a megrendelést követően azonnal szállítani tudunk. Vannak olyan szerelvények, amelyek esetében kicsit hosszabb a várakozási idő, de ilyenkor is csupán pár hetet kell várni a hiányzó termékekre . Ebben az esetben a várakozási idő 3-5 hét. A Rastelli réz hollandi a tiszta víz szállítására képes a megadott hőmérséklet figyelembevételével. Méretüket tekintve is több fajta szerelvény választható. Mivel cégünknek fontos a minőség és vevőink elégedettsége, ezért csak megbízható, hosszú élettartamú szerelvényeket forgalmazunk. A nálunk kapható réz idomok is ilyen hosszú életű, minőségi termékek. Folyamatos használat mellett a maximális megengedett üzemi nyomást is érdemes figyelembe venni, ami azt jelenti, hogy bár kicsit többet bír az alkatrész, de a megengedett nyomást túllépni nem szerencsés, ha nem akarjuk, hogy hamar tönkremenjen.
Szállítási határidő:Megrendelésre kb. 3-5 hét
Méret:1/2" BB
Anyaga:Réz
2 750 Ft (áfával)
Részletek
Szállítási határidő:Megrendelésre kb. 3-5 hét
Méret:3/4" BB
Anyaga:Réz
3 540 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő:Raktárról
Méret:1" BB
Anyaga:Réz
4 520 Ft (áfával)
db
Részletek