VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket személyes átvételel is megrendelhetik (csak webáruházas rendelés esetén), vagy szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Rastelli 601sz. Nyomáscsökkentő

 termék/oldal

Rastelli 601sz. Nyomáscsökkentő

Az itt látható aloldalunkon a Rastelli márka 601-es típusú, vízmelegítő rendszerekhez is használható nyomáscsökkentő szelepek láthatók. A típuson belül többféle méret közül lehet választani, ami azt jelenti, hogy ez a nyomáscsökkentő szelep méretétől függően többféle csővezetékre is felszerelhető. Az alább feltüntetett összes Rastelli 601. sz. Nyomáscsökkentő szelep rézből készült, kívülről nikkelezett, minőségi termék, szabályozó rugója pedig tartós, rozsdamentes acél. A szelep tökéletesen helytáll a háztartásokban, valamint ipari használatra is alkalmas, nem veszélyes folyadékok szállításához. A nyomás kalibrálásához el kell távolítani a termék kupakját, majd a csavar segítségével lehet szabályozni a víz áramlását. Az óra járásával megegyező irányban növelhető a nyomás, míg az óra járásával ellenkező irányban csökkenthető ugyanez. A Rastelli többféle típusú nyomáscsökkentő szelepet gyárt, a 601 csak egyike ezeknek. Tekintse meg a 602-es típusú nyomáscsökkentő szelep kínálatunkat, valamint a hozzájuk csatlakoztatható szerelvényeket is!
Szállítási határidő: Raktárról
Méret:1/2" BB
Anyaga:Réz
Nyomástartomány:1-10 bar
5 810 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő: Raktárról
Méret:3/4"
Anyaga:Réz
6 190 Ft (áfával)
db
Részletek