VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Fontos Információ!
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Az EUR/HUF árfolyam nagymértékű változása miatt, csak a raktáron lévő termékek árát tudjuk garantálni!
A rendelésre érkező termékek webáruházban szereplő ára csak tájékoztató jellegű, ezekről kérjen információt elérhetőségeinken!

Rastelli 601sz. Nyomáscsökkentő

 termék/oldal

Rastelli 601sz. Nyomáscsökkentő

Az itt látható aloldalunkon a Rastelli márka 601-es típusú, vízmelegítő rendszerekhez is használható nyomáscsökkentő szelepek láthatók. A típuson belül többféle méret közül lehet választani, ami azt jelenti, hogy ez a nyomáscsökkentő szelep méretétől függően többféle csővezetékre is felszerelhető. Az alább feltüntetett összes Rastelli 601. sz. Nyomáscsökkentő szelep rézből készült, kívülről nikkelezett, minőségi termék, szabályozó rugója pedig tartós, rozsdamentes acél. A szelep tökéletesen helytáll a háztartásokban, valamint ipari használatra is alkalmas, nem veszélyes folyadékok szállításához. A nyomás kalibrálásához el kell távolítani a termék kupakját, majd a csavar segítségével lehet szabályozni a víz áramlását. Az óra járásával megegyező irányban növelhető a nyomás, míg az óra járásával ellenkező irányban csökkenthető ugyanez. A Rastelli többféle típusú nyomáscsökkentő szelepet gyárt, a 601 csak egyike ezeknek. Tekintse meg a 602-es típusú nyomáscsökkentő szelep kínálatunkat, valamint a hozzájuk csatlakoztatható szerelvényeket is!
Szállítási határidő:Raktárról
Méret:1/2" BB
Anyaga:Réz
Nyomástartomány:1-10 bar
8 390 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő:Raktárról
Méret:3/4"
Anyaga:Réz
8 950 Ft (áfával)
db
Részletek