VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket személyes átvételel is megrendelhetik (csak webáruházas rendelés esetén), vagy szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Rastelli 55sz. Kerti csap

 termék/oldal

Rastelli 55sz. Kerti csap

Az 55. számú Rastelli kerti csap alapvetően háztartási használatra való, ezért különösen ajánljuk a magánszemélyek figyelmébe, hiszen, lehet, hogy éppen erre a típusra lesz szükségük. Az 55. számú Rastelli kerti csap jelenleg négy méretben áll webáruházunk rendelkezésére, melyből három hihetetlenül alacsony áron áll a tisztelt vásárlóink rendelkezésére. Óriási engedmény is lehetséges, ne hagyja ki ezt a kiváló lehetőséget! Az 55. számú Rastelli kerti csap három méretben máris elérhető a szivattyuwebaruhaz.hu raktárából, a negyedik méret esetén pedig némi előre gondolkodást kérünk Öntől, hiszen 3-5 hetes megrendelési idővel tudjuk szállítani. Az 55. számú Rastelli kerti csap anyaga többségében réz, illetve az alumínium kar piros PVC bevonattal rendelkezik. Az 55. számú Rastelli kerti csap tiszta víz szállítására képes, 0 és 80 Celsius fok közötti hőmérsékleten. Az 55. számú Rastelli kerti csap maximális üzemi nyomása 10 bar. Bármilyen kérdés, vagy probléma esetén kollégáink szívesen segítenek a képernyő jobb felső sarkában található elérhetőségeink bármelyikén.
Szállítási határidő: Megrendelésre kb. 3-5 hét
Méret:3/8" tömlővéges
Anyaga:Réz
1 690 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő: Raktárról
Méret:1/2" tömlővéges
Anyaga:Réz
1 500 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő: Raktárról
Méret:3/4" tömlővéges
Anyaga:Réz
2 300 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő: Raktárról
Méret:1" tömlővéges
Anyaga:Réz
3 900 Ft (áfával)
db
Részletek