VL SZIVATTYÚ KFT.  Tel.: 06-29/320-150  E-mail: info@vlbt.huhttps://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

PVC idom T-idom (ragasztható-belső menet)

 termék/oldal

PVC idom T-idom (ragasztható-belső menet)

Kedvencünk, a tökéletes formájú PVC idom T-idom, ragasztható-belső menettel, immár nem csak fémből, azon belül is leginkább rézből, nem is csak kemény polietilénből, hanem már poli vinil kloridból, azaz PVC-ből is elérhető. A PVC valóban az az anyag, mellyel nagymamáink előszeretettel vonták be a gyakran használt, erős igénybevételnek kitett helyiségek padlóit. Nem csak az előszobákban vagy átjárókban alkalmazták szívesen, hanem, mivel számtalan mintázatban volt kapható, akár parketta-utánzatúban is, ezért akár a nappalikban, hálószobákban is használták. Olcsó, egyszerű, de mégis nagyszerű anyag, mely rendkívül strapabíró, és jól tisztítható. Ebből a méltatlanul elfeledett szuper anyagból készíttettük most önnek a méltán közkedvelt PVC idom T-idomjainkat is, ragasztható-belső menettel. A PVC idom T-idom mellett több idomra és toldó-javító alkatrészre is szüksége lehet a szivattyúja beépítéséhez vagy felújításához. Akár a PVC-re, akár a kemény polietilénre, akár a rézre esküszik, a szivattyú szívócsövek, csapok, szerelvények, bilincsek vagy más idomok biztosan hasznos segítőtársai lesznek a munkában!
Szállítási határidő: Raktárról
Méret:50mm×6/4" BM
Anyaga:PVC
700 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő: Raktárról
Méret:32mm×1" BM
Anyaga:PVC
400 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő: Raktárról
Méret:40×5/4"×40 BM
Anyaga:PVC
670 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő: Raktárról
Méret:63×2"×63 BM
Anyaga:PVC
1 650 Ft (áfával)
db
Részletek