VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket személyes átvételel is megrendelhetik (csak webáruházas rendelés esetén), vagy szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

PVC idom T-idom (ragasztható-belső menet)

 termék/oldal

PVC idom T-idom (ragasztható-belső menet)

Kedvencünk, a tökéletes formájú PVC idom T-idom, ragasztható-belső menettel, immár nem csak fémből, azon belül is leginkább rézből, nem is csak kemény polietilénből, hanem már poli vinil kloridból, azaz PVC-ből is elérhető. A PVC valóban az az anyag, mellyel nagymamáink előszeretettel vonták be a gyakran használt, erős igénybevételnek kitett helyiségek padlóit. Nem csak az előszobákban vagy átjárókban alkalmazták szívesen, hanem, mivel számtalan mintázatban volt kapható, akár parketta-utánzatúban is, ezért akár a nappalikban, hálószobákban is használták. Olcsó, egyszerű, de mégis nagyszerű anyag, mely rendkívül strapabíró, és jól tisztítható. Ebből a méltatlanul elfeledett szuper anyagból készíttettük most önnek a méltán közkedvelt PVC idom T-idomjainkat is, ragasztható-belső menettel. A PVC idom T-idom mellett több idomra és toldó-javító alkatrészre is szüksége lehet a szivattyúja beépítéséhez vagy felújításához. Akár a PVC-re, akár a kemény polietilénre, akár a rézre esküszik, a szivattyú szívócsövek, csapok, szerelvények, bilincsek vagy más idomok biztosan hasznos segítőtársai lesznek a munkában!
Szállítási határidő: Raktárról
Méret:50mm×6/4" BM
Anyaga:PVC
700 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő: Raktárról
Méret:32mm×1" BM
Anyaga:PVC
400 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő: Raktárról
Méret:40×5/4"×40 BM
Anyaga:PVC
670 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő: Raktárról
Méret:63×2"×63 BM
Anyaga:PVC
1 650 Ft (áfával)
db
Részletek