VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket személyes átvételel is megrendelhetik (csak webáruházas rendelés esetén), vagy szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

kábeltoldó készlet (műgyantás)

 termék/oldal

Műgyantás kábeltoldó készlet

Életünk minden területén használunk kábeleket, hiszen az elektronika világában élünk. A szivattyúk, búvárszivattyú motorok is elektromos árammal működnek. Probléma általában akkor van, ha a kábel valamilyen oknál fogva meghibásodik, vagy esetleg nem elegendő hosszúságú ahhoz, amihez használni szeretnénk. Remek megoldás a kábeltoldó készlet, különösen, ha műgyantás, hiszen vízhatlan kötést alakít ki, így megfelelő szigetelést is tud biztosítani. Elérhető áruházunkban kis, illetve nagy kábeltoldó készlet is, attól függően, hogy milyen méretre van szükség. Ha a szivattyú kábel hosszúsága nem elegendő, megfelelő toldást kell alkalmazni. A megrendelt kábeltoldó készletet raktárról szállítjuk, így gyorsan, kényelmesen érkezik az ön címére. Legyen szüksége ipari, vagy háztartási célú kábeltoldásra, az itt található termékek remekül megfelelnek ezeknek. A különböző méretek, leírások a termékeknél bővebben megtalálhatók. A kábeltoldás magas fokon megvalósítható ezzel a kis és nagy kábeltoldó készlettel. A szivattyú kábeltoldáshoz szükség gumikábeleket is megtalálja szivattyú webáruházunkban!
Szállítási határidő: Raktárról
9 000 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő: Raktárról
12 880 Ft (áfával)
db
Részletek