VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Fontos Információ!
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Alkategóriák

Csőbúvár szivattyú 6 col, búvárszivattyú

Legyen szó felszíni vagy búvár szivattyúról, tiszta vízzel, szennyezett vagy szennyvízzel való üzemeltetésről, nálunk mindenki megtalálja a számára leginkább megfelelő terméket. Ahogy természetesen azok is, akik csőkúttal rendelkeznek, hiszen számukra kínáljuk kiváló minőségű csőbúvár szivattyúinkat. Ezek a készülékek elérhetőek nálunk 3, 4 és 6 colos kivitelben is. Alkalmasak otthoni és ipari, mezőgazdasági vízművekhez, tiszta víz nyomásfokozásra, öntöző rendszerekhez, köppenycső alkalmazásával tartályokból és medencékből a víz eloszlatására valamint tűzoltó rendszerek üzemeltetéséhez is. 6 colos csőbúvár szivattyúink PENTAX gyártmányúak, mely már önmagában is a professzionalizmust jelenti. Különféle termékeinkkel a legkülönbözőbb emelőmagasságokat is el tudjuk érni, kiszolgálva ezáltal felmerülő igényeit.

Csőbúvár szivattyúinkhoz szükség esetén kiegészítő kábeleket és kábeltoldásokat is árusítunk!
Pentax 6 col csőbúvár szivattyú (6S sorozat) 400V (szivattyú+motor)

A Pentax 6″-os csőbúvár szivattyú és a hozzá kínált motor számos helyzetben lehet az Ön segítségére, ezért nem fogja megbánni, ha ezt vásárolja meg webáruházunkban!

Ha a szivattyúk világában szépségversenyt rendeznének, nagy a valószínűsége, hogy a kecses karcsúságukkal a csőbúvár szivattyúk vihetnék el a pálmát. Kialakításuk nem véletlen, hiszen olyan esetekben lehet őket bevetni, amikor a fúrt kút, vagy a munkaterület nagyon keskeny, de éppen alakjukból adódóan dekoratív szökőkutak működtetésére is tökéletesen alkalmasak. Kiváló minőségű, korrózióálló anyaguk tiszta ivóvíz szállítására is alkalmassá teszi ezeket a szerkezeteket, miközben a szennyvizek vagy talajvizek esetében sem mondják fel a szolgálatot. Felhasználási körük hihetetlenül széles, az ipari alkalmazások közt akár mezőgazdaságban, akár bányászatban vagy építőiparban, míg a háztartásokban öntözés, ivóvíz szivattyúzás szükséglete esetén is lehet rájuk számítani.

Webáruházunkban különböző teljesítményű és emelőmagasságú csőbúvár szivattyúk széles választéka található, válogasson kedvére, mi pedig ingyen kiszállítjuk!

Pentax 6 col csőbúvár szivattyú (6L sorozat) 400V (szivattyú+motor)

Pentax 6 col csőbúvár szivattyú (6L sorozat) 400v (szivattyú+motor) kiemelkedő homoktűrő képességgel

A Pentax 6 col csőbúvár szivattyú (6L sorozat) 400v (szivattyú+motor) egyik legfontosabb tulajdonsága, hogy a vízbe merítve működik, ellentétben a felszíni szivattyúkkal. Ez a működési mechanizmus nagy teljesítményt és emelőmagasságot biztosít a csőbúvár szivattyúnak. Folyadékszállítása szintén kiemelkedőnek tekinthető, akár 180 l/perc is lehet. Ezt a Pentax 6 col csőbúvár szivattyú (6L sorozat) 400v (szivattyú+motor) esetében is megfigyelhetjük. A csőbúvár szivattyú akkor jó megoldás, ha 8 méternél mélyebb víznyerő helyről kell a folyadékot kiemelni, illetve, ha a folyadék felhasználási helye távol esik a kinyerési ponttól. Remek folyadékszállításának köszönhetően, akkor is előnyös választás, ha kifejezetten gyorsan kell a folyadékot kiemelni. Megbízható és energiatakarékos működése, alacsony karbantartási igénye és nagy teljesítménye miatt, gyakori megoldás nemcsak a házkörüli feladatok ellátásában, de ipari körülmények között egyaránt. Például, ha fúrt kút vizét szeretnénk kinyerni, akkor a csőbúvár szivattyú jelenthet megoldást. A Pentax 6 col csőbúvár szivattyú (6L sorozat) 400v (szivattyú+motor) megbízható és minőségi választás A Pentax 6 col csőbúvár szivattyú (6L sorozat) 400v (szivattyú+motor) kiemelkedő homoktűrő képességgel rendelkezik, akár 400 gr/m3 homokmennyiséget tartalmazó folyadék szállítására is alkalmas. Háztartási és ipari vízellátásra is alkalmas, illetve a mezőgazdaságban is gyakran alkalmazott megoldás, amikor például tartályokból, medencékből vagy csőkutakból kell a vizet kinyerni.

Emellett öntözőrendszerek és házi vízellátó rendszerek működtetésére is jó megoldás.

Pentax 6 col csőbúvár szivattyú (6LMG sorozat) 400V (szivattyú+motor)

Pentax 6 col csőbúvár szivattyú (6LMG sorozat) 400v (szivattyú+motor) kimagasló teljesítménnyel

A Pentax 6 col csőbúvár szivattyú (6LMG sorozat) 400v (szivattyú+motor) alkalmazására elsősorban olyan esetekben kerül sor, amikor a folyadékot nagyobb mélységekből kell kinyerni, rövid időn belül nagyobb mennyiséget kell mozgatni vagy a víznyerési hely távol van a felhasználási ponttól. Ezek a típusok a vízbe merítve működnek, ahonnan membránlapjaik által a felszínre nyomják a kinyerendő folyadékot. Amíg a felszíni szivattyúk 8 – 9 méteres mélységig képesek hatékonyan üzemelni, addig a csőbúvár szivattyú elsősorban az ennél mélyebb víznyerő helyek esetén jelentenek jó megoldást, akárcsak a Pentax 6 col csőbúvár szivattyú (6LMG sorozat) 400v (szivattyú+motor). Ezért gyakran használják csőkutakból, medencékből vagy tartályokból történő vízkinyerésre, öntözők, tűzoltó rendszerek üzemeltetésére, valamint társasházak, ipari létesítmények, házi vízellátó rendszerek szivattyújaként. Öntözésre, locsolásra valamint szennyezett víz szivattyúzásra egyaránt használhatóak, de alkalmas ciszternák szivattyúzására vagy elázott pincék víztelenítésére és az olajiparban, sőt, a borászatban is találkozhatunk velük. Kiváló minőségű Pentax 6 col csőbúvár szivattyú (6LMG sorozat) 400v (szivattyú+motor) A Pentax 6 col csőbúvár szivattyú (6LMG sorozat) 400v (szivattyú+motor), enyhén szennyezett, legfeljebb 50 gr/m3 homoktartalmú folyadékok szállítására alkalmas. Kiemelkedő bemerülési mélységének, folyadékszállításának és emelőmagasságának köszönhetően, különös ipari igények esetén is képes megállni a helyét.

A készülék gyártása során kizárólag magas minőségű alapanyagokkal dolgoztak, rendeltetésszerű használat mellett, hosszú ideig képesek megbízhatóan üzemelni.

Pedrollo 6SR búvár szivattyú 400V (szivattyú+PD motor)
Pedrollo 6SR búvár szivattyú 400V (szivattyú+PSR motor)