VL SZIVATTYÚ KFT.  Tel.: 06-29/320-150  E-mail: info@vlbt.huhttps://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket személyes átvételel is megrendelhetik (csak webáruházas rendelés esetén), vagy szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Új termékek szivattyú webáruházunkban!

Szivattyú webáruházunkba felkerültek a saját kivitelű VL-HO1 típusú szivattyú motorvédelmek háromfázisú motorok védelmére 1,1kW-tól 15kW-ig. Továbbá webáruházunkban megtalálható a SUMOTO gyártmányú egyfázisú, egyszerű kivitelű (főkapcsoló, kondenzátor, nyomógombos hővédelem) vezérlő-, indító dobozok is.

VL-HO1 szivattyú motorvédelem

SUMOTO egyfázisú indító doboz2015-08-23 11:17